Program » Relaterat » Verktyg till spel

XSplit Broadcaster last ned
5 0 6201  

Ladda ner XSplit Broadcaster gratis här.

Livestreaming av dataspel har haft enorma och ökande framgångar de senaste åren, och det finns många anledningar till detta. E-sport har utan tvekan haft stor effekt, eftersom e-sport successivt har blivit större än någon annan sport. Men du behöver inte vara en e-sportstjärna innan du kan livestreama ditt spel. Faktum är att nästan alla kan livestreama om de känner för det, det kräver bara tillräcklig hårdvara och bra programvara. Det är programvarudelen som vi kommer att titta närmare på den här tiden, och mer specifikt är det XSplit Broadcaster -programmet.

XSplit Broadcaster är ett gratis program som kan spela in och livestreama en (eller flera) av dina datorskärmar, så att du kan livestreama med vad du än gör. En av egenskaperna hos XSplit Broadcaster är att detta program var ett av de första i sitt slag, och dessutom har programmet en utmärkt enkelhet som gör att alla kan skapa en professionell livestream.

Fantastisk användbarhet

En av anledningarna till att XSplit Broadcaster har så enorm användarvänlighet är att programmet är utformat så. Du hittar alla funktioner och inställningar precis där du förväntar dig dem.

Även om du inte är tekniskt stark är det lätt att räkna ut hur man gör. Vid första starten av XSplit Broadcaster frågar programmet vad man vill livestreama eller spela in. Detta följs av enkla och enkla instruktioner om hur du konfigurerar det korrekt så att det ser så professionellt ut som möjligt.

XSplit Broadcaster ställer också in så många saker som möjligt helt automatiskt. Det betyder att själva programmet lokaliserar ens webbkamera och ställer in den korrekt. Allt detta tillsammans gör programmet enkelt att bekanta sig med, oavsett ens tekniska erfarenhet. Dessutom är det enkelt att ställa in och justera om du av en eller annan anledning inte är helt nöjd med resultatet.

Både för amatörer och proffs

Vi har redan gått in lite på det, men XSplit Broadcaster är utan tvekan utformad för både amatörer och proffs. Det enkla gränssnittet gör det enkelt för alla att ställa in och livestreama sina spel, och om du är proffs kommer du inte att känna att det saknas funktioner.

XSplit Broadcaster har ett stort utbud av funktioner och alternativ, och de är lätta att navigera runt i. Det är möjligt att ställa in en startskärm som berättar för tittarna att du är på väg att starta showen. Du kan också lägga till olika animationer, vilket gör det hela lite extra unikt.

Vi rekommenderar dock att du inte bråkar för mycket med dessa inställningar om du inte har kontroll över vad du gör. XSplit Broadcaster ser till att allt är så optimalt som ditt system tillåter, så det är bäst att inte ändra det för mycket.

Livestreaming kräver hårdvara

Om bara livestreaming bara krävde bra programvara, så var det mycket enklare. Men tyvärr är livestreaming också beroende av datorhårdvara. T.ex. man tvingas ha en relativt kraftfull CPU eftersom registrering är ganska processkrävande.

Dessutom måste din dator naturligtvis kunna dra det spel som du vill livestreama. Så fram emot att vilja livestreama spel förstås.

Hitta en plattform

När du har kontroll över programvara och hårdvara måste du bara hitta en plattform att livestreama på. Om du vill livestreama datorspel är webbplatsen Twitch.tv förmodligen det bästa valet. Twitch.tv är den mest populära livestreaming -webbplatsen för tillfället och det finns goda skäl för det. Twitch.tv har ett mycket unikt community, vilket är svårt för konkurrenter att kopiera.

Med det sagt finns det naturligtvis andra möjliga plattformar att välja mellan. YouTube Live är också ett bra alternativ, särskilt om du redan har byggt ett mindre community via din YouTube -kanal. Nyligen kom Microsoft också med en ny livestreaming -plattform som heter Mixer, som bl.a. har ett kontrakt med Fortnite streamer Ninja.

Slutsats

Under årens lopp har livestreaming bara ökat i framgång, och det är omedelbart så. Livestreaming är en annan form av underhållningåldrande, vilket har fördelen att användarna har en rädsla för att missa något. Det har gjort livestreaming -marknaden enorm och på många områden har den ersatt dataspelet Youtubers.

De allra flesta har möjlighet att livestreama, och om du har tillräckligt med hårdvara är det till och med helt gratis. XSplit Broadcaster är en av de mest erfarna livestreamingsprogramvarorna på marknaden, och erfarenheten ensam gör detta program utan tvekan värt en nedladdning.

Download XSplit Broadcaster 3.9
Screenshots
Detaljerad information om XSplit Broadcaster
Typ:
Freeware


Producent:
SplitmediaLabs, Limited

Inkom datum:
30-09-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
356 Mb

0