Program » Apple » Mac

Witch till Mac last ned
4 0 5210  

Om du har känslan av kaos bland alla öppna program och fönster. Då ska du testa Witch, läs mer om programmet här under och ladda ner det från oss.

Ett smdigt sätt att bläddra mellan öppna program är att använda Command-Tab (finns motsvarande på andra operativsystem), men en brist i funktionen är att inte all öppna fönster listas, utan endast huvudprogrammet. Witch till Mac löser detta problem. Programmet kostar ca 80 SEK men du kan ladda ner en gratis provversion här från oss.

För att inte krocka med den vanliga funktionen använder Witch som standard Alt-Tab istället. När man trycker Alt-Tab listas nu verkligen allt som är öppet och man kan snabbt komma till rätt fönster. Programmet liknar Mac OS i designen men kan ändras så att det blir mer personligt. Man kan även lägga in egna genvägar till allt man kan tänka sig.

I stort är Witch ett riktigt bra program, som skapar ordning i kaoset och låter dig navigera mellan alla öppna program. Vi rekommenderar dock att du testar programmet innan du väljer att köpa det.

Download Witch till Mac 3.9.3
Screenshots
Detaljerad information om Witch till Mac
Typ:
Freeware


Producent:
Many Tricks

Inkom datum:
18-12-2013
Plattform:
OS X Mavericks

Storlek:
4.3 Mb

Uppdaterad datum:
22-12-2013
0