Program » Tweaks » Diagnosera

Windows 7 Manager last ned
4 0 5975  

Ladda ner Windows 7 Manager gratis här och optimera ditt Windows-system för att få ut det mesta av det.

Windows 7 Manager är den kompletta lösningen för optimering, justering, reparation och städning av Windows 7. Det är ett allt-i-ett-verktyg som är utformat för Microsoft Windows 7. Det innehåller över 40 olika verktyg för optimering, justering, städning, snabbare svarstid samt reparera Windows 7. Dessutom hjälper det till att påskynda ditt system, eliminera systemfel, öka stabilitet och säkerhet, anpassa din kopia av Windows 7 och uppfylla alla dina förväntningar på vad Windows 7 kan göra.

Diskanalysator kan analysera och visa diskutrymmeanvändning för alla program, filer och mappar och ta reda på vilka program som spänner över ditt diskutrymme och visa det med ett diagram. Smart Uninstaller kan helt radera program från ditt system och register utan att lämna filförteckningar. Desktop Cleaner kan analysera och flytta oanvända genvägar, filer och mappar på skrivbordet till specifika mappar. Programmet söker och raderar oönskade filer för att ge dig mer diskutrymme och förbättra datorns prestanda.

Registry Cleaner söker i registret för att hitta och ta bort de ogiltiga ämnena. Registry Defrag bygger om och återindexerar ditt register för att minska åtkomsttid för register, vilket förbättrar programsvaret och eliminerar registerfel och korruption.

Download Windows 7 Manager 5.1.9
Screenshots
Detaljerad information om Windows 7 Manager
Typ:
Freeware


Producent:
Yamicsoft

Inkom datum:
08-06-2017
Plattform:
Windows 7

Storlek:
16.3 Mb

Uppdaterad datum:
13-06-2017
0