Program » Underhållning » Roliga animationer

Web Cartoon Maker last ned
3 0 5903  

Ladda ner Web Cartoon Maker gratis här och få en enkel kompilator för att skapa egna animationer i C ++

Web Cartoon Maker började som ett enkelt onlineverktyg för att göra tecknade under 2010. Och nu är det ett helt fristående skrivbordsprogram! Det är 100% freeware utan annonser eller begränsningar! Och det är inte bara 3-4 sekunder lång animerade gifs. Du kan göra animerade filmer i full längd i AVI-format, som kan konverteras till DVD eller Blu-ray eller laddas upp till YouTube i HD-format. Web Cartoon Maker stöder vektorgrafik och kvaliteten på dina serier kommer inte att försämras om du bestämmer dig för att ändra storlek.

Web Cartoon Maker är inte ett vanligt animationsverktyg. De flesta befintliga animeringsverktyg låtsas vara så kallade "WYSIWYG" (Vad du ser är vad du får) redaktörer. Omvänt är Web Cartoon Maker en kompilator som samlar enkla C ++-skript i en tecknad film. Kanske är du redan rädd för att du måste vara en programmerare för att göra en animering, men du behöver inte.

Du kan använda bilder, text och tecken i dina skript, med bara en rad kod, de kan flyttas, roteras, skalas, vändas eller halvtransparent. Tecken kan tala, gå och blinka. Föreställ dig att göra detsamma i ett WYSIWYG-verktyg... Inte så lätt...

Det finns många exempel som följer med installationen. Och det finns en enkel handledning tillgänglig för alla på tillverkarens hemsida. Det finns också en bok för dem som inte är rädda för att lära sig C ++ i detalj för att göra mer avancerade teckningar!

Download Web Cartoon Maker 1.5
Screenshots
Detaljerad information om Web Cartoon Maker
Typ:
Freeware


Producent:
Web Cartoon Maker

Inkom datum:
03-02-2017
Plattform:
Windows XP, Vista & 7

Storlek:
6.6 Mb

Uppdaterad datum:
08-02-2017
0