Program » Tweaks » Registerrensning

WashAndGo last ned
4 0 5871  

WashAndGo rensar systemet. Ladda ner det gratis här.

WashAndGo har funnits i tjugo år. Under denna tid, är verktyget upprepade gånger över, optimerad och anpassas till de senaste operativsystemen. Som sådan, kan användarna vara säkra på att använda programmet eftersom det uppvisar tillförlitlighet och konsekvens. Dessutom kan användare koppla av och veta att WashAndGo har en inbyggd backup-modul som lagrar alla raderade data och inställningar och låter dem återställa deras system lätt.

Rengöringsfunktionen av WashAndGo kan användas ensamma eller i kombination. Den färska användargränssnittet gör det ännu enklare för användarna att hitta sin väg runt programmet. Med ett klick bort temporära data, loggar onödiga och föråldrade backup kommer att raderas.

En annan typ av rengörings rör Internet cache-filer, cookies och andra filer webbläsare för att spara på din hårddisk. De konsumerar en överraskande mängd utrymme och tillåta tredje part att förstå och analysera din Internetanvändning. WashAndGo avlägsnar dessa spår. Denna rengöring gäller också tillfällig historia på över 500 andra program, inklusive Microsoft Word, Excel och PowerPoint.

WashAndGo File Shredder kan förstöra känsliga data så grundligt att det aldrig kan hittas igen. Oerhört viktigt: trasiga länkar, ogiltiga poster och föråldrade avinstallregisterposter kan sakta förlamande systemet. WashAndGo korrigerar detta. WashAndGo 2016 ger användaren en helt nyutvecklad register.
Programmet skannar centrala Windows-registret och ta bort eventuella föremål som inte längre behövs. Registret är således rengörs, vilket gör det snabbare att få tillgång till de återstående posterna.

Download WashAndGo 2017
Screenshots
Detaljerad information om WashAndGo
Typ:
Trialware


Producent:
Abelssoft

Inkom datum:
25-11-2016
Plattform:
Windows Vista, 7, 8, 8.1 & 10 (32bit & 64bit versions)

Storlek:
25 Mb

Uppdaterad datum:
08-12-2016
0