Program » Underhållning » Skärmsläckare

Wallpaper Engine last ned
5 0 6346  

Ladda ner Wallpaper Engine - rörliga bakgrundsbilder

Har du alltid drömt om att din bakgrundsskärm var mer än bara en fin bild? Kanske är du en av personerna som blev väldigt imponerad av att man på de nyare windowssystemen kunde välja en mapp med olika bakgrunder som datorn sedan själv skulle granska. Nu har tekniken gått ett steg längre, med möjlighet att ladda ner rörliga filer och sedan ställa in dem som bakgrund på datorn, istället för en matt statisk bild.

Det är precis vad du får med Wallpaper Engine - ett program som innehåller en enorm databas som låter dig välja mellan miljontals olika anpassade bakgrundsbilder - eller hjälper dig att skapa din egen livebakgrund om du är särskilt kreativ. (eller så gör workshopen helt enkelt inte innehålla exakt den bakgrund du letar efter).

Välj din nya bakgrund från ett brett utbud av spännande kategorier

Kanske har du redan en viss sak i åtanke som du skulle vilja ha som bakgrund. I så fall är det bara att börja söka. Men om du inte redan har bestämt dig för vad du skulle vilja ha som bakgrund, så kan du hitta massor av inspiration i kategorierna till höger. Här kan du även välja vissa märken på eller av. Du kan till exempel välja att bara se innehåll som skaparna av programmet aktivt har valt att godkänna (det vill säga att de inte innehåller skadliga filer med mera).

Du kan också söka efter bakgrunder som innehåller ljud/musik, eller välja att bara visa innehåll som är i högupplöst (HD). Dessutom kan du välja mellan olika genrer, från abstrakta bakgrunder till bakgrunder från spel, natur, teknik, sport, eller något helt annat. Du kan också välja vilket skärmförhållande du använder. Således kan du till exempel välja att du bara vill se tapeter som stöder 4k-upplösning (om du har en kompatibel bildskärm) eller mindre skärmupplösningar om de passar bättre. Dessutom kan du också gå till fullt nördläge och välja vilken skripttyp din bakgrund ska köras på. Denna kategori kommer dock inte att vara särskilt relevant för de flesta "vanliga" användare.

Om du till exempel, som de flesta andra spelare i världen, har blivit kär i Elden Ring och bara inte kan få nog, då kan du gå in och hitta levande bakgrundsbilder från just detta spel. Det är nästan bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan söka efter – har du haft idén så finns det förmodligen redan någon som har haft den före dig, och alltså redan har förberett en bakgrund utifrån detta.

Första gången du startar programmet - bestäm om du vill ha NSFW-alternativ

NSFW-innehåll omintetgör (eller förbättrar, beroende på din inställning till den typen) gradvis alla tänkbara områden i den digitala världen. Du kan knappast flytta till Internet utan att uppleva någon form av NSFW-innehåll (inte säkert för arbetet, dvs innehåll som är olämpligt).

Det finns även NSFW-element i Wallpaper Engines index, men lyckligtvis ger de dig möjlighet att välja dessa från det ögonblick du öppnar programmet för första gången. Sedan kan du välja om du vill välja eller avmarkera det igen vid ett senare tillfälle. Men det är trevligt att veta, om du inte är intresserad av den typen av innehåll, att det går att dölja det från det ögonblick du öppnar appen. Och då behöver du inte oroa dig för den typen av innehåll förrän du själv aktivt väljer det igen. Och omvänt, om du absolut älskar det "förbjudna" innehållet, så finns det massor av det slaget att hitta i programmet.


erengine3.png "width =" 550 "/>

Upplev interaktiva bakgrundsbilder som inte bara är vackra, utan får dig att vilja stanna kvar på din startskärm

Vackra bakgrunder är vackra; den ger precis som sig själv – men sedan finns det inte alltid så mycket mer om dem heller. Några begåvade och kreativa individer har bestämt sig för att ändra på det – bland annat genom att implementera interaktiva och spelliknande element i några av bakgrunderna du kan ladda ner.

De interaktiva elementen låter dig till exempel trycka till moln, blåsa till lågor eller trycka runt vatten på skärmen med musknappen. Detta är en enkel integration, som ändå bidrar till att ge datorn ett helt nytt liv, då bakgrundsskärmen på så sätt verkar mer levande, vilket resulterar i en mer uppslukande och spännande användarupplevelse.

Vissa utvecklare har gått ett steg längre och gjort små minispel eller gjort bakgrunden till en upplevelse i sig, i och med att du faktiskt kan få ut något av att stanna på din bakgrundsskärm. Till exempel gjordes vid ett tillfälle en slags gårdsimulator där du kunde hålla en liten gård igång i bakgrunden, till exempel medan du väntade på att dina program skulle starta, eller om du bara hade tråkigt, i den bästa gårdssimulatorn sätt.

Razer & Corsair-kompatibilitet - Låt din mus, tangentbord eller dator återspegla din livebakgrund

Om du redan äger färgskiftande element (mus, tangentbord, musmatta, hörlurar eller avgjort datorhårdvara) från antingen Razer eller Corsair, kommer du förmodligen att bli positivt överraskad av att höra att Wallpaper Engine kommer med inbyggd Razer och Corsair-kompatibilitet.

Det betyder att när du väl har hittat den perfekta bakgrunden och njutit av den vackra utsikten som den erbjuder dig, kan du faktiskt ta upplevelsen ett steg längre och låta de livfulla färgerna på skärmen reflektera direkt på dina razer/corsair-objekt. På så sätt får din speluppsättning ett mycket mer professionellt och sammanhållet utseende som de flesta spelare eller datoranvändare kommer att se avundsjuka ut på.

 

Ta med dina levande bakgrundsbilder på språng; ladda ner den kostnadsfria Android-appen

Om det slutar med att du blir helt galen med Wallpaper Engine, så kan du också alltid ta med dig appen på språng så länge du har en Android-telefon. Du kan ladda ner Wallpaper Engine gratis till din Android, om du redan har köpt det förvånansvärt billiga programmet för din PC, via steam. På så sätt får du ännu fler möjligheter att veckla ut dig och visa din personlighet på ett modernt och tekniskt sätt.

Slutsats

Sammantaget är köpet av detta program nästan en självklarhet om du har det minsta intresse av att anpassa ditt system. De flesta datoranvändare kommer att få förvånansvärt mycket ut av detta enkla program, eftersom hela deras datorsystem kommer att verka modernare och vackrare, utan att pressa ditt system i onödan.

Programmet är lätt att komma igång med och låter dig till och med skapa dina egna livebakgrunder om du har mod. Dessutom finns det mer än en miljon olika bakgrunder över tid, och biblioteket växer hela tiden – så det finns också gott om framtida arbete att se fram emot, helt utan att du behöver betala mer pengar än det initiala beloppet.

Download Wallpaper Engine 2.0.9
Screenshots
Detaljerad information om Wallpaper Engine
Typ:
Media


Producent:
Wallpaper Engine Team

Inkom datum:
30-05-2022
Plattform:
Windows, Android

Storlek:
500 Mb

Uppdaterad datum:
13-06-2022
0