Program » Apple » Mac

VMware Fusion for Mac last ned
5 0 5785  

Ladda ner VMware Fusion och kör både Windows och Mac-program på en gång.

VMware Fusion innehåller en migreringsassistent som kan hjälpa dig att flytta dina appar, inställningar och dokument från en Windows-dator till en virtuell maskin.
Med VMware Fusion kan du köra Mac och Windows bredvid varandra. Du behöver inte starta om för att ändra operativsystem, till exempel Apple Boot Camp. Med Fusion kan du köra båda operativsystemen samtidigt. Och till skillnad från Boot Camp kan du köra Fusion och den virtuella maskinen från en extern enhet. (Boot Camp måste installeras på en intern hårddisk.) Du är inte begränsad till att bara köra Windows. Du kan också köra en annan version av OS X eller Linux i Fusion också.
Du kan kopiera och klistra in eller dra och släppa filer mellan Mac och Windows-miljöer, och kopiera och klistra in mellan Mac och Windows-appar. Du kan använda Windows 10 Store, Edge Browser och Cortana. Fusion stöder DirectX 10 och OpenGL 3.3.
Det finns flera sätt att arbeta i Windows: Du kan antingen köra Windows i helskärm eller sida vid sida med Mac-miljön. Eller du kan komma åt det från en Windows Start-meny på Mac-menyraden och starta Windows-appen från systemfältet.

Download VMware Fusion for Mac 8.0.0
Se VMware Fusion for Mac på video :
Screenshots
Detaljerad information om VMware Fusion for Mac
Typ:
Trialware


Producent:
VMware

Inkom datum:
30-10-2015
Plattform:
OSX 10.6 to 10.11

Storlek:
362 Mb

Uppdaterad datum:
15-11-2015
0