Program » Företag » Verktyg

VirtualBox last ned
4 0 5793  

Ladda ner VirtualBox gratis här och få chansen att köra flera operativsystem samtidigt.

VirtualBox är en open source virtualiseringsprogramvara som låter dig köra ett eller flera operativsystem i en virtuell maskin medan du kör Windows. Programmet levereras med ett enkelt gränssnitt och en stegvis guide som visar hur du skapar din första virtuella maskin på några minuter. VirtualBox stöder helt delade mappar så att du enkelt kan utbyta data mellan olika värdar och gäster. Dessutom stöder programmet även fjärrskrivbordsprotokoll (RDP), virtuella USB-kontroller och USB via RDP.

VirtualBox är för företaget såväl som privat bruk. Inte bara är VirtualBox mycket produktiv och en högpresterande produkt för företagskunder, det är också den enda professionella lösningen som är tillgänglig som öppen källkodsprogram enligt villkoren i GNU General Public License (GPL) Version 2.

För närvarande kör VirtualBox på Windows, Linux, Macintosh och Solaris och stöder en mängd andra operativsystem, inklusive men inte begränsat till Windows (NT 4.0, 2000, XP, Server 2003, Vista, Windows 7, Windows 8), DOS / Windows 3.x, Linux (2.4, 2.6 och 3.x), Solaris och OpenSolaris, OS / 2 och OpenBSD.

Download VirtualBox 5.0.10
Screenshots
Detaljerad information om VirtualBox
Typ:
Freeware


Producent:
Oracle

Inkom datum:
11-11-2015
Plattform:
Windows, OSx, Linux

Storlek:
112 Mb

Uppdaterad datum:
15-11-2015
0