Program » Multimedia » Bildbehandling

Vidmore Video Enhancer last ned
2 0 6278  

Ladda ner eller prova Vidmore Video Enhancer här

Vad gör du om du har gjort en inspelning som har många skönhetsbrister? Det uppenbara svaret skulle vara att ta över inspelningen och försöka igen tills allt är precis som det ska vara. Så var det i gamla dagar.

Men det kostar bara tid, och i vissa fall också pengar. Då är det tur att man idag har teknik och programvara som kan åtgärda många av dessa fel. Ett sådant exempel vi måste titta på här är Vidmore Video Enhancer.

Ge din inspelning en full makeover

Vidmore Video Enhancer har ett antal lättanvända funktioner som låter dig korrigera skönhetsbristerna i dina inspelningar.

Låt oss säga att du måste göra en film för mediestudier i gymnasiet. Du filmade precis en riktigt cool scen, men åh nej! Du har använt en handhållen kamera så att inspelningen skakar, filmen är grynig och ljuset är helt snett.

Det är en katastrofal inspelning när det gäller teknik. Men med Vidmore Video Enhancer kan du helt enkelt berätta för programmet att det är dessa aspekter det måste korrigera, och sedan gör det det. Din produkt har sparats och du kan fortsätta dina inspelningar.

Mindre relevant för programmets allmänna funktion är dess "trimmer". Här kan du klippa sekvenser från din inspelning. Oavsett om den funktionen hör hemma i det här programmet är svaret förmodligen nej. Men om du behöver det är det där.

En frustrerande och förvirrande design

Så bra som funktionerna är, är det klart att programmets design inte har bearbetats korrekt. Det är minst sagt irriterande att arbeta i.

Först och främst kan du inte dra dina filer direkt till programmet. De måste importeras med sökaren. För det andra öppnar och stänger programmet ständigt nya gränssnitt varje gång du vill använda en funktion.

Det skapar en känsla av kaos och oenighet i programmet, och det gör det svårare att använda än det egentligen borde vara.

Demo kontra licens

Demoversionen av Vidmore Video Enhancer är en ren besvikelse. Du kan bara använda programmet för att få en inblick i dess funktioner, utan att egentligen bara ha en mindre produkt kvar.

Om programmet är längre än 5 minuter kan du bara förbättra halva inspelningen. Och samma sak om programmet är under 5 minuter. Det kräver nochle mycket konstiga manövrar för att få ut något bra av det.

Utöver det får du inte heller tillgång till automatiska uppdateringar eller supporthjälp.

Om du vill komma runt detta måste du köpa en licens. Du kan till exempel köpa en 20-månaderslicens på 20 dollar eller en livstidslicens på 50 dollar. Det är ganska dyrt.

Slutsats

Vidmore Video Enhancer lyser och faller till marken samtidigt. Funktionerna misslyckas ingenting, och fungerar bra. Men designen är den stora katastrofen och gör programmet irriterande att använda. Dessutom är programmet också rimligt dyrt när det gäller dess kapacitet. Om detta är något du kan leva med kan det rekommenderas.

Download Vidmore Video Enhancer 1.0.8
Screenshots
Detaljerad information om Vidmore Video Enhancer
Typ:
Trialware


Producent:
Vidmore

Inkom datum:
18-01-2021
Plattform:
Windows

Storlek:
38 Mb

0