Program » Internet » Chat

Viber last ned
1 0 6119  

Ladda ner Viber programvaran gratis här. Behöver du ett gratis program som låter dig skriva och skriva med familj och vänner? Då är Viber ett program för di G! Det enda programmet kräver är ,   Att de du vill kontakta med också ladda ner Viber, och Att du är inloggad på ett trådlöst Nätverk .   

 

Varför är Viber relevant för dig att ladda ner?  

Användningen av både datorer och smartphones har hjälpt till att göra en hel del saker enklare för oss. Aldrig haft kontakt med andra människor, gjort praktiska saker, spelat spel, tittade på filmer och liknande har aldrig varit enklare. Vi installerar dagligen ny programvara, roliga appar och praktiska applikationer på våra enheter, eftersom de kan hjälpa till att göra våra vardag lite mer spännande. De flesta av oss vill ha en smartphone och en dator i väskan när vi kommer ut ur dörren. I detta avseende är Viber ett formidabelt exempel på ett program som kommer att vara relevant för dig att ladda ner på dina enheter. Kort sagt, Viber är ett program där du kan komma i kontakt med dina nära och kära gratis. För att komma igång, behöver du bara ansluta till WiFi eller ett annat trådlöst Nätverk. Viber kan därför vara särskilt användbart när du är på semester utomlands och vill undvika sms och dyra samtal.  

 

Installation Av Viber  

Du kan vara glada över tanken på att ladda ner ett nytt program till sin dator eller smartphone, men denna entusiasm kan snabbt blekna om installationen visar sig vara svårare än förväntat. Därför är det viktigt för många användare att installationen sker utan problem. Viber är ett urval av ett program som är enkelt att ladda ner.
Installationen kommer att slutföras om några minuter, så du kan snabbt börja använda Viber. När programmet är klart för användning blir du först uppmanad att skapa en användare.  

 

 

Om du inte redan har en Viber-användare måste det här skapas via Viber-appen på din smartphone. Vi får tillgång till senare i granskningen. När du registrerar dig som användare kommer du att bli ombedd att ange ditt telefonnummer. Om du är intresserad Av Viber för att synkronisera dina kontakter från telefonboken med programmet kan det också göras.  

 

Programfunktioner  

Viber är ett program med enkla men oumbärliga funktioner. När du öppnar programmet via din dator kommer huvudfunktionerna att ses på vänster sida av användargränssnittet. Dessa illustreras i bilden nedan.  

 

 

Överst på bilden ser du Visa, Konversation, Samtal och Verktyg. Dessa är de viktigaste funktionerna i programmet. Om du vill hitta en viss konversation eller vill komma i kontakt med en person som redan har kontakt i din telefonbok, tryck på Visa-funktionen.  

Om du startar eller tar bort en konversation är det den konversationsfunktion du behöver använda. Samtalsfunktionen, inklusive Show Dialer, låter dig omedelbart ringa någon som inte redan finns i din telefonbok.  

 

 

Verktygsfunktionen kommer att vara relevant för dig om du vill byta linställningar, privata inställningar och liknande i programmet. Du kan läsa mer om Viber på tillverkarens officiella hemsida.  

 

Kom ihåg uppdateringar  

Uppdateringar ser till att gamla fel i det programmet korrigeras. Dessutom kommer en mjukvaruuppdatering också ofta med nya funktioner som gör applikationen mer spännande. Därför är det viktigt att uppdatera sina program på dator och smartphone när en ny uppdatering blir tillgänglig för att få ut mesta möjliga av programmet och dess funktioner. Viber gör det enkelt för dig att kontrollera om en uppdatering är tillgänglig. När du använder programmet på din dator hittar du i övre högra hörnet en ikon som du behöver trycka på. Tryck sedan på Uppdatera nu. Om det finns en ny Viber-uppdatering tillgänglig, kommer detta att slutföras.  

 

 

Tillgänglighet  

 

Tillverkaren bakom Viber har säkerställt att så många som möjligt har möjlighet att dra nytta av programmet. Om du är intresserad av att ladda ner Viber, kommer det första steget att ladda ner Viber som app för din smartphone. Viber är kompatibel med både Android och iPhone. Om du har en Android kan du hitta appen i Google Play genom att klicka här. Om du äger en iPhone, ladda ner Viber i App Store.  

Om du vill installera Viber på din dator kan du göra det om du äger en Windows-dator eller Mac. På tillverkarens officiella hemsida kan du ladda ner Viber om du äger en Mac. Om du har en dator med ett Windows-operativsystem, ladda ner Viber på den här sidan.  

 

Alternativa program  

Om du vill ladda ner ett program i samma genre som Viber, finns det gradvis ett stort utbud på marknaden. Det är alltid en bra idé att få en inblick i vilka alternativ du har. Vi vill kortfattat markera två populära alternativ som kan vara intressanta för dig att titta närmare på.  

Det första alternativa programmet för Viber är WhatsApp. De flesta människor vet om WhatsApp-programmet. Programmet är gratis och kan i princip vara detsamma som Viber.  

Ett annat alternativ som du kan titta närmare på är Skype. När det gäller att komma i kontakt med familj och vänner är Skype idag bland de mest ledande programmen - och det är med god anledning.  

Du kan hitta fler recensioner av program i samma programkategori som Viber genom att klicka på följande länk.  

 

Slutsats  

Om du till exempel fokuserar på enkla funktioner, användarvänlighet och snabb installation, är Viber ett program som du kan ladda ner gratis. Viber är gratis och du kommer snabbt att kunna lära dig att navigera i programmets funktioner. Med Viber får du ett smart program, som på ett enkelt sätt låter dig komma i kontakt med dina nära och kära. Sammantaget får Viber en stor rekommendation härifrån.  

Download Viber 9.7.0
Screenshots
Detaljerad information om Viber
Typ:
Freeware


Producent:
Viber Media Inc.

Inkom datum:
24-10-2018
Plattform:
Windows

Storlek:
88.1 Mb

Uppdaterad datum:
26-10-2018
0