Program » Tweaks » Verktyg

TweakPower last ned
5 0 6232  

Ladda ner gratis TweakPower här och få ut det mesta av din dator.

TweakPower förser dig med en mängd olika verktyg som hjälper din dator att prestera bäst. Programmet låter dig bland annat rengöra systemet så att skräpfiler och andra värdelösa raderas.

Det tar bara ett ögonblick, och då undviker du att dessa filer tar plats på din dator och samtidigt gör dem betydligt långsammare.

Många alternativ för programmet

Rengöringsverktyget är dock inte det enda verktyget i TweakPowers låda. Programmet innehåller många menyer som du hittar i menyraden på vänster sida av gränssnittet. Förutom de ovannämnda "Rengöring" -menyerna innehåller menyerna även Windows, System, HDD, Tools, Optimize, Smart Tuning och Backup Center, som alla innehåller många spännande funktioner som gör din dator ännu bättre.
Under Windows-menyn hittar du ett antal verktyg för att ändra och optimera ditt Windows-system. Du kan bland annat ändra utseendet på datorns ikoner så att de blir större, till exempel om du vill. Under HDD hittar du verktyg som till exempel defragmenterar dina enheter så att dina filer fylls och datorn blir snabbare. Allt som allt kan du spendera en riktigt lång tid på att utforska alla programmets alternativ, som är helt gratis.

Dator tillstånd

Om du klickar på Smart Tuning-menyn står du inför en riktigt spännande funktion. Här kan du välja mellan tre lägen som din dator kan vara i. De kallas Standardläge, Ekonomiläge och Spelbooster respektive, och beroende på vilket du väljer, ändras inställningarna för din dator baserat på just detta läge.

Standardläget är det klassiska standardläget som din dator redan är i. Om du istället väljer Ekonomiläge växlar datorn till ett antal inställningar som säkerställer att din dator sparar energi och därmed behåller strömmen längre tid. Detta är en fördel, till exempel om du är på språng och inte har din laddare eller strömförsörjning i närheten. Game booster är ett läge som byggs runt med sin dator för att spela datorspel. När du spelar dataspel vill du uppenbarligen ha den bästa upplevelsen, och detta hjälper Game Booster dig. Dessutom kan de tre lägena också ändras helt efter dina behov om du klickar på växeln bredvid en av de tre.

Ladda ner och installera

Även om programmet innehåller många intressanta och detaljerade funktioner är det inte ett krävande program. Det är därför det tar bara några sekunder att ladda ner och installera det.

När installationen är klar öppnas programmet automatiskt och du har då fri tillgång till alla dess många funktioner och alternativ. Under installationen har du också möjlighet att ändra språk för programmet om engelska inte är ditt föredragna val.

Tillgänglighet

Som nämnts i föregående avsnitt är det möjligt att ändra programmets språk. Tyvärr är svenska ännu inte ett av de språk som stöds av TweakPower. Dessutom bör det också nämnas att programmet är speciellt utvecklat för Windows och därför inte kan användas på Mac.

Slutsats

TweakPower är ett fantastiskt program för att optimera datorns prestanda. Det kan laddas ner gratis här på webbplatsen och innehåller en mängd funktioner som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din maskin.

Download TweakPower 1.085
Screenshots
Detaljerad information om TweakPower
Typ:
Freeware


Producent:
Kurt Zimmermann

Inkom datum:
29-01-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
13.6 Mb

0