Program » Företag » Verktyg

Trax Time last ned
3 0 5545  

Håll ett öga på tiden så det går inte från dig. Ladda ner Trax Time gratis här.

Det första du bör göra när du installerar programmet är att ange sitt namn och sedan dess initialer.

De kanske har programmerat det för att hitta initialerna med namnet, men det finns naturligtvis några länder där de skriver namnet i en annan ordning.

De kunde också ha valt att komma in både i samma fönster.

När du loggar in för första gången har programmerarna lagt till några provdata som kan hjälpa dig att förstå programmet.

Detta är ett ganska bra och enkelt program för företag som har anställda som arbetar med timlön.

De kan se när de har tryckt in och ut igen så att de kan följa sina arbetsmönster.

Den anställde som loggar in kan också skriva en liten kommentar om han eller hon har kommit sent eller om de kommer till doktorn eller liknande.

Om företaget inte går vilse i varje minut, men ger arbetstagaren lite mer frihet under ansvar, kan du välja att ställa av det var 5: e och upp till var halvtimme.

Du kan skapa fler projekt, men du kan bara kopplas till ett projekt i taget. Därför måste du stämpla ur projektet du är i innan du kan skapa ett nytt projekt som du kan stämpla in i.

Dessutom är det möjligt att få en påminnelse om att du kan ställa dig själv om du har ett projekt där det är viktigt att påminnas om tid.

Perfekt för timbetalda anställda eller egenföretagare som vill hålla reda på hur länge de spenderar på ett projekt så att de kan fakturera kunden korrekt.

Download Trax Time 5.15
Screenshots
Detaljerad information om Trax Time
Typ:
Freeware


Producent:
SpudCity

Inkom datum:
19-11-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
Mb

0