Program » Datasäkerhet » Övervakning

TrackView last ned
5 0 6106  

Gratis nedladdning av smart TrackView-spårprogrammet här. TrackView ger trygghet med ökad säkerhet.

Under de senaste åren har orden "säkerhet" och "övervakning" särskilt blivit mycket viktiga i många svenska hushåll. I takt med utvecklingen av medialisering lever vi idag i en värld där användningen av både datorer och smartphones tar mycket plats, nästan oavsett var vi är - på jobbet, i skolan, men också hemma vid middagsbordet eller när vi är på det årlig sommarlov med familjen.

Dessa tekniska uppfinningar har hjälpt till att säkerställa att många av de praktiska uppgifterna i vardagen kan ordnas med bara några få klick, vilket gör dem en smula mer hanterbar i en annars upptagen vardag. Detta innebär också att vi gradvis lagrar en stor mängd olika data på våra datorer eller smartphones i form av bland annat personlig information, lösenord, foton, e-post och mycket mer, som vanligtvis är ansluten via vår dator och smartphone. Detta gäller både barn, tonåringar och vuxna. Av detta skäl är det viktigt att vi tar väl hand om våra mobila enheter för att förhindra obehörig åtkomst till denna information.

Dessutom kan vi i dag också komma i kontakt med familj och vänner snabbare än någonsin, oavsett var i världen vi är. Kort sagt har den tekniska utvecklingen gett oss många möjligheter. Med detta kommer också det faktum att det nu finns många program på marknaden för din dator och smartphone, som är avsedda att ge dig säkerhet i vardagen. Ett av dessa program är TrackView-övervakningsprogrammet.

Vad kan du göra med TrackView-övervakningsprogrammet?

Det finns nu en mängd säkerhets- och övervakningsprogram som du kan välja mellan, men det kan vara svårt att ta reda på vilka program du kan dra mest nytta av. Det finns bland annat en mängd antivirusprogram, Anti-Spyware och backup-program på marknaden, som du kan läsa mer om i vår kategori säkerhetsprogram, men vad är det så exakt att programmet TrackView kan göra för dig när det gäller säkerhet och övervakning?

Vi har nästan alla varit i en situation där vår telefon på mystiskt sätt har försvunnit, och därför har vi undrat var den egentligen är. Detta är bara en av de situationer där TrackView-programmet kan hjälpa dig. Kort sagt, TrackView är ett övervakningsprogram som fungerar över dina plattformar, och med programmet kan du bland annat spåra platsen för din saknade telefon, spåra din bil, hitta dina familjemedlemmar och videoövervaka ditt hem när du är på jobbet. TrackView är ett program som kan ge dig säkerhet i ett antal olika vardagssituationer - och sedan är programmet gratis. Om du tycker att TrackView låter intressant kan du läsa mycket mer om programmet på den officiella webbplatsen genom att klicka här.

Vad kräver installation av TrackView-programmet av dig?

För att du ska kunna använda övervakningsprogrammet TrackView är det några saker som behövs innan du laddar ner den. För att kunna ladda ner TrackView måste du äga minst två mobila enheter, till exempel en dator och en smartphone, som efter installationen fungerar i interaktion med varandra. När du har installerat programmet kommer du att bli ombedd att logga in med ett e-postmeddelande. Därför behöver du bara äga ett Gmail-konto som kan kopplas till dina mobila enheter via TrackView.

Tillgänglighet är ett nyckelord

Det är ofta i utvecklarens bästa intresse att så många användare som möjligt kan dra nytta av det utvecklade programmet, varför tillgänglighet också är av stor betydelse för många. Tillgänglighet är också något som TrackView är mycket bekymrad över. På datorn stöder TrackView-programmet både Windows XP, Windows Vista och Windows 7, Windows 8 och Windows 10. Dessutom fungerar TrackView också med Apple operativsystem och inklusive iOS version 8.0 och senare.. Dessutom kan du både ladda ner TrackView som en app på din smartphone om du har en iPhone i App Store eller i"https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trackview&hl=en">Google Play om du äger en Android.

Dessutom stöder TrackView både WiFi, 2G, 3G och 4G, och du kan därför använda programmet var du än är.

Utvecklarna bakom TrackView har således generellt sett säkerställt att programmet utvecklas och utformats så att så många användare som möjligt kan dra nytta av övervakningsprogrammet. För att komma igång med övervakningsprogrammet kan du följa den manual som TrackView har utformat på deras webbplats genom att klicka här. TrackView har också gjort en YouTube-video som illustrerar steg för steg hur man använder programmet, som du kan titta på genom att klicka här.

Stöd

Även om en programvara utvecklas för att vara användarvänlig kan det fortfarande uppstå några frågor om programmet eller oförutsedda situationer där du behöver support. Därför är det viktigt att det finns en möjlighet för dig att snabbt och enkelt få svar på dina frågor så att du kan återgå till att använda programmet. I den utsträckningen har utvecklarna bakom TrackView sett till att du snabbt och enkelt kan få support via den officiella webbplatsen. Om du har allmänna frågor om programmet och dess funktioner kan du få svar på de vanligaste frågorna genom att klicka här.

Andra program med fokus på säkerhet

Idag finns övervakningsprogram i olika former. I allmänhet har de senaste åren varit mer fokus på säkerhet för dina mobila enheter, och detta ses också i valet av program. Du kan bland annat besöka vår övervakningskategori, som innehåller ett antal recensioner av olika övervakningsprogram, som du kan läsa lite mer om.

Slutsats

Vi sammanfattar kort fördelarna med att välja att ladda ner TrackView till dina mobila enheter. TrackView är gratis och är ett program som låter dig övervaka dina mobila enheter över varandra, vilket bland annat kan hjälpa dig att hitta din smartphone eller dator om olyckan skulle vara ute. Programmet är också tillgängligt på många olika plattformar. Utvecklarna bakom TrackView har sett till att programmets funktioner är användarvänliga och enkla att navigera runt, och om du fortfarande har frågor om programmet finns det gott om möjligheter till support. Sammantaget är TrackView ett övervakningsprogram som vi ger en varm rekommendation.

Download TrackView 4.0.1
Se TrackView på video :
Screenshots
Detaljerad information om TrackView
Typ:
Freeware


Producent:
Cybrook

Inkom datum:
07-06-2018
Plattform:
Windows, Mac OS, IOS, Android

Storlek:
14.8 Mb

Uppdaterad datum:
14-07-2020
0