Program » Apple » Mac

ThoughtStack til Mac last ned
3 0 5148  

Om du letar efter ett enkelt program för anteckningar och idéer kan du ta en titt på ThoughtStack för Mac. Programmet kan också hämtas till Windows här.

Vi har tidigare tittat på XMind för Mac och Windows, vilket var ett riktigt bra program för att arbeta med mindmaps, listor och mer. ThoughtStack ger dig en form av enklare, repad version, som kan användas på vilken dator som helst från en USB-kontakt, eftersom det inte kräver installation.

ThoughtStacks gränssnitt är inte exakt genus, men det är lätt att arbeta med - i själva verket kan du knappt bara skriva in ord eller fraser, vilket framgår av någon form av hierarkiska bulletiner. Man kan bara arbeta med vanlig text och kan därför inte till exempel skapa en visuell brainstorm med linjer och pilar mellan orden.

Eftersom ThoughtStack inte har många funktioner att erbjuda, rekommenderar vi fortfarande att du laddar ner XMind först och främst. Men om du letar efter ett enkelt program som du kan ta med på sin USB-enhet kan det vara värt ett försök.

Download ThoughtStack til Mac 1.069955
Screenshots
Detaljerad information om ThoughtStack til Mac
Typ:
Freeware


Producent:
Andrew Runka

Inkom datum:
01-10-2013
Plattform:
Windows & Mac

Storlek:
0.250543 Mb

Uppdaterad datum:
19-12-2013
0