Program » Multimedia » Bildbehandling

Super Resizer last ned
4 0 6228  

Ladda ner Super Resizer gratis här

Har du en bild på din dator som är lite för stor eller lite för liten? Då är det en bra idé att använda en resizer. Ändra storlek på storlek på en given bild så att den passar exakt vad du behöver den.

Här rekommenderas Super Resizer som gör att du ändrar storleken på dina bilder.

Dra och släpp dina foton och kom igång

Att använda Super Resizer för att ändra storlek på dina bilder är superenkelt. Dra bara dina bilder till programmet så kommer de att visas med en liten ikon så att du kan se vad du arbetar med. Bredvid höger sida i avsnittet "Ny storlek" hittar du två rutor med olika värden som du kan ändra. Dessa är höjd och längd och i dem fyller du bara i önskade dimensioner.

Tryck sedan på knappen "Gör det snabbt!" Så kommer programmet att ändra storlek på bilden och spara den i en mapp du väljer. Som nämnts kan du göra detta med flera bilder samtidigt om du vill att alla ska ha samma storlek.

Enkel design som gör vad den lovar

Super Resizer är en lite viktad app och behöver därför inget komplicerat gränssnitt. Så du bör inte förvänta dig att stöta på det. Programmet består av ett fönster där det bara är fyra saker att lägga märke till: de två rutorna för bildförhållanden och sedan två knappar som bestämmer om den nya bilden ska placeras i samma mapp som den gamla eller i en annan.

Det ger lite för sig själv, och när du är klar med de små förändringarna trycker du helt enkelt på den stora knappen "Gör det fixat!" Och sedan är du klar.

Alternativ programvara

Easy Image Modifier är mycket lik Super Resizer i förhållande till dess syfte: att ändra bildförhållandet på bilder. Dessutom klarar programmet ganska bra. Men du får några andra funktioner som kan vara användbara som att lägga till ett vattenstämpel.Programmet är också "portabelt" och kräver därför ingen installation. Easy Image Modifier kan laddas ner gratis här.

Slutsats

Super Resizer är en smart och lättanvänd fotoredigerare för att ändra storlek på bilder. Med sitt användarvänliga gränssnitt och snabba funktionalitet kan det bara rekommenderas.

Download Super Resizer 1.9
Screenshots
Detaljerad information om Super Resizer
Typ:
Freeware


Producent:
iSlam ElGeNiUs

Inkom datum:
21-01-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
2.64 Mb

0