Program » Underhållning » Hobby och Fritid

Stream Labs last ned
5 0 6227  

Ladda ner Streamlabs gratis här.

Streamlabs är det perfekta verktyget för datorspelaren som vill spela in eller live strömma sina spel på webbplatser som Twith.tv. Streamlabs är helt gratis att använda och är extremt lätt att installera och installera.

Det kan nämligen vara en svår process att se till att du får bästa möjliga kvalitet när du strömmar eller spelar in dina spel, men Streamlabs skannar automatiskt din PC: s hårdvara och internetanslutning och ställer inställningarna för att få bästa möjliga inspelning av kvalitet och säkerställer att ens spelupplevelse försämras inte.

Användarvänlighet är högsta prioritet

En av funktionerna som differentierar Streamlabs från alternativ programvara är utan tvekan dess användarvänlighet. Streamlabs har haft ett stort fokus på att göra programmet så användarvänligt som möjligt och det känns tydligt. Det tar en hel del minuter att installera och konfigurera programmets många funktioner.

Det är en känslig gräns när man ställer in ett program för att spela in och leva strömma sina datorspel. För det första skulle du föredra att inte försämra din spelupplevelse genom att utjämna datorns prestanda, men samtidigt vill du naturligtvis också ha bästa möjliga kvalitet på din video och live stream. Streamlabs går till och med in och lokaliserar sin hårdvara och ställer rekommenderade inställningar för att få det bästa av båda världarna. Till exempel om har en bra internetanslutning, då kommer programmet att prioritera att använda internet över sin datorhårdvara - och vice versa.

Enkelheten med detta gör att Streamlabs blir ett uppenbart program om du vill försöka spela in spel och liveströmning utan att ha den stora tekniska erfarenheten. Det är tydligt att användarvänlighet har varit en passion för utvecklaren av Streamlabs, och detta är bara ett stort plus, eftersom även oss med teknisk erfarenhet inte behöver gå galen mycket i programmets myriad av funktioner och kapaciteter.

Få en professionell livestream

Om du vill försöka leva stream, kan du enkelt få en professionell livestream utan det stora krångel. Streamlabs har ett temabutik där du kan ladda ner ett temapaket med ett enda klick, vilket helt kan förändra utseendet på ens livestream.

Det finns många temapaket att välja mellan, så det är mycket troligt att du hittar ett paket som passar din speciella livestream. När du väljer ett temapaket kan du naturligtvis redigera och anpassa det efter behov i form av text, teckensnitt, färg och mycket mer.

Temapaketen utvecklas av oberoende användare och de allra flesta av dem är helt gratis. Detta innebär att nya temapaket ofta läggs till, och många av dem uppdateras också ofta med förbättrad och modernare grafik och animationer.

Att välja streaming-plattform

Innan du kan börja med live-streaming måste du uppenbarligen välja en streamingplattform där du kan bygga ett community. En av de mest populära plattformarna för detta har varit Twitch.tv under många år, men Twitch.tv har vunnit viss konkurrens under de senaste åren. Microsoft har släppt en webbplats som heter Mixer, som har gjort kontrakt med många av de stora live-streamingprofilerna från bland andra Twitch.tv. spelstjärnan och Fortnite-spelaren Ninja. En annan konkurrent är DLive-plattformen, som precis som Microsoft har gjort kontrakt med stora profiler i spelvärlden. DLive har tänkt att göra ett kontrakt med YouTube-jätten PewDiePie, som ofta strömmar innehåll där inne.

Spela in direkt på din hårddisk

Som nämnts är det också möjligt att spela in spelinnehåll direkt på ens hårddisk och därigenom hoppa över liveströmningssektionen. Naturligtvis finns det några alternativa program för inspelning av innehåll, men Streamlabs lyckas fortfarande överträffa det mesta.

Naturligtvis finns det gratis spel där du vill spara dina inspelningar, och du kan också välja att spela in i extra hög kvalitet, eftersom ditt innehåll inte behöver vara anslutet till din internetanslutning, i motsats till liveströmning.

Slutsats

Streamlabs är den mest uppenbara programvaran om du vill dela enBo med resten av världen, oavsett om det är via en liveström eller en inspelning. Det finns många alternativa programvaror på marknaden, men ingen av dem lyckas vara lika användarvänliga som Streamlabs.

Det är snabbt och enkelt att installera och konfigurera Streamlabs för inspelningar och direktuppspelning. De många temapaketen och extra inställningar gör att du oavsett hur teknisk erfaren du är, du enkelt kan gå med. Det finns gott om möjlighet att välja vilket format du vill spela in, och de möjliga formaten är alla bland de mest populära, så de är mycket samarbetsvilliga om du till exempel, vill redigera eller ladda upp ditt innehåll till YouTube.

Download Stream Labs 0.20.1
Screenshots
Detaljerad information om Stream Labs
Typ:
Freeware


Producent:
Streamlabs

Inkom datum:
17-01-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
206 Mb

0