Program » Multimedia » Ta bort kopieringsskydd

SoundTaxi Pro+Video Rip (Svenska) last ned
5 0 2750  

Ladda ner det utmärkta programmet SoundTaxi Pro + Video Rip på svenska gratis här! Med det här programmet kan du snabbt och snabbt konvertera musik- och filmfiler till din iPod, DivX (video) och MP3, AAC eller WAW.

Idag har multimediaprogram blivit särskilt populär bland många glada datoranvändare - och det med god anledning! Det finns otaliga multimediaprogram på marknaden, och du kan göra allt från att redigera bilder för att skrapa dina favoritljud och videofiler. Multimedieprogrammen är således på många sätt gör ditt vardagsliv framför datorn lite roligt och lite mer spännande. Ett av dessa program är SoundTaxi Pro + Video Rip på svenska, eftersom du kan hämta en gratis provversion av den här sidan. Låter det som något för dig? Då kan vi starkt rekommendera dig att läsa med.

Varför ladda ner något program som SoundTaxi Pro + Video Rip?

Om du letar efter ett program som enkelt kan ta bort DRM-skydd i dina favoritmediefiler är SoundTaxi Pro + Video Rip definitivt ett program som kommer att falla i din smak. SoundTaxi Pro + Video Rip kan också enkelt konvertera dina favoritlåtar och filmer till olika filformat så att du kan njuta av dina favoritlåtar och filmer på alla mobila enheter som du kan använda i ditt vardag. Programmet är nästan oumbärligt för datoranvändarna som njuter av sina mediefiler dagligen. Om programmet SoundTaxi Pro + Video Rip redan har intresserat dig kan du läsa mer om programmet på tillverkarens egen officiella hemsida genom att klicka här.

Programfunktioner och användarvänlighet

Det är generellt en bra idé att ha insikt och användarvänlighet innan du väljer att ladda ner ett visst program på din dator. På detta sätt kan du se till att programmet uppfyller dina önskemål och behov, så du behöver inte använda andra program på lång sikt.

När du laddar ner SoundTaxi Pro + Video Rip-programmet finns det ett antal olika funktioner som är extremt användarvänliga och du kan njuta av det. När du öppnar programmet presenteras du som den första för en enkel menyfält med en enkel design som ger dig en snabb överblick över programmets funktioner. Gränssnittet i ansökan är enkelt och du lär dig att navigera i programmets kortsiktiga. SoundTaxi Pro + Video Rip kan användas av både nybörjaren, men också den lite mer avancerade användaren.

När du använder programmet, dra och släpp bara dina mediefiler i programmets gränssnitt, och sedan kan du börja ta bort DRM-kopieringsskydd på filerna och konvertera dem. Med få klick kan du enkelt hantera dina mediefiler enkelt och snabbt. En av fördelarna med programmet är att den kan ta bort DRM-kopieringsskydd från många olika filer, som du har laddat ner från olika onlinetjänster på musik, inklusive iTunes Store, TDC Play, AOL Music, MusicMatch och Yahoo Music.

En annan stor fördel med SoundTaxi Pro + Video Rip som är värt att nämna är den höga konverteringsfrekvensen. Med en hög konverteringsfrekvens kan du spara lite tid, och det här är något som många SoundTaxi Pro + Video Rip-användare uppskattar. Detta gör det också möjligt att konvertera fler filer på ännu kortare tid. Om du har en stor samling av musik eller filmer kan SoundTaxi Pro + Video Rip vara den programvara som hanterar dina mediefiler det enklaste och snabbaste.


Om du väljer att ladda ner SoundTaxi Pro + Video Rip finns det även en Audio CD Ripper tillgänglig, som, liksom resten av programmet, är också lätt att använda.


Programmet stöder en mängd olika filformat

Med ett program som SoundTaxi Pro + Video Rip är det självklart viktigt att programmet stöder olika filformat. Ju fler filformat som stöds, ju fler alternativ du har som användare av programmet. SoundTaxi Pro + Video Rip stöder de flesta ljudfiler och videofiler, vilket är till stor nytta för dig, inklusive WAW, MP3, M4A och WMA när det gäller ljudfiler och iPod, iPhone, DivX, PSP, 3GP, WMV, Zune WMV, PC WMV, AAZ och MPC när det gäller videofiler. Så du kan använda SoundTaxi Pro + Video Rip-programvaranVisst kan du njuta av låtar och filmer på olika enheter oavsett filformat.


Andra spännande program från samma tillverkare

Producenten av SoundTaxi Pro + Video Rip, Ramka, har också utvecklat ett antal andra program i samma programkategori som SoundTaxi Pro + Video Rip. Först och främst finns det SoundTaxi Platinum, ett program som endast fokuserar på att konvertera musikfiler. En förlängning av SoundTaxi Platinum är SoundTaxi Professional, eftersom du även kan konvertera upp till 16 olika musikfiler samtidigt med det här programmet. Så, med program från Ramka-tillverkaren har du möjlighet att hitta ett program som passar dina önskemål - vad du än letar efter.

 

Alternativ till SoundTaxi Pro + Video Rip

Innan du bestämmer vilket program du vill ladda ner på din dator kan det vara en bra idé att få en överblick över vilka andra program som finns tillgängliga på marknaden, så att du bättre kan bedöma vilket program som passar bäst för att dig. Ett exempel på en populär multimediaapplikation på marknaden som kan konvertera dina mediefiler och ta bort DRM-kopieringsskydd är DRM Buster. Programmet är användarvänligt och stöder också en mängd olika filformat, vilket är till din fördel.

Är du intresserad av att läsa mer om andra alternativa program för Soundtaxi Pro + Video Rip kan du trycka här, där du hittar ett antal recensioner av program som kan både konvertera dina mediefiler och ta bort eventuella DRM kopieringsskydd från dessa!

Slutsats

Vi ska nu kort sammanfatta SoundTaxi Pro + Video Rip-programmet och dess fördelar. Tillverkaren av SoundTaxi Pro + Video Rip har säkerställt att du får ett formidabelt program med hög konverteringsfrekvens och några mycket användarvänliga funktioner, vilket gör att alla typer av användare kan njuta av programmet. Det handlar om ett program som är perfekt för dig som uppskattar hög hastighet och användarvänliga funktioner!

Download SoundTaxi Pro+Video Rip (Svenska)
Screenshots
Detaljerad information om SoundTaxi Pro+Video Rip (Svenska)
Typ:
Trialware


Producent:
Ramka

Inkom datum:
06-11-2008
Plattform:
Windows

Storlek:
15 Mb

Uppdaterad datum:
14-12-2018
0