Program » Underhållning » Hobby och Fritid

SketchUp Pro last ned
5 0 6110  

Ladda ner en gratis 30-dagars prov med det fantastiska 3D-modelleringsprogrammet SketchUp Pro här.

SketchUp Pro är ett otroligt användarvänligt program som gör att du kan skapa imponerande illustrationer på ett enkelt och enkelt sätt. Med SketchUp Pro kan du snabbt få en baksmälla på ditt nästa arbetsprojekt, och det är lättare att visa kollegor, familj och vänner dina önskemål och önskemål. Programmet är välutvecklat och djupt, vilket resulterar i en mängd möjligheter, och några begränsningar på vad du kan skapa.

Materiella

SketchUp Pro är lätt att ta tag i och du lär dig snabbt de många funktionerna du behöver veta. Programmet är utformat för att se ut som ett typiskt Verktygsprogram, och du hittar alla funktioner i antingen höger sida - eller högst upp. Precis som i andra arbetsprogram, är det typiskt funktioner som: zoom, fri hand, suddgummi, text, färgskopa etc. som du hittar längst upp. Funktionerna på höger sida är: val av material, scener, lager etc.

Ovanstående illustrerar hur lätt det är att skapa skapelser på ett snabbt och slumpmässigt sätt. De olika funktionerna är lätta att använda och är roliga att navigera med. Därför kräver det inte den största erfarenheten av liknande program för att använda SketchUp Pro. Programmet är lätt att hantera för nybörjare, men är så utökat att proffsen också njuter av det.

Verktyg

Självklart krävs ett program som kan skapa sådana stora projekt för att få några Verktyg tillgängliga.

Som tidigare nämnts hittar du alla Verktygsfunktioner längst upp i programmet. De olika Verktygen är allt du behöver för att skapa underverk, eller bara visualisera framtiden för deras trädgård. Varje Verktyg har delflikar, så du kan anpassa dem efter dina behov.

På höger sida hittar du Verktyg som material och komponenter. Det finns många material att välja bland bland annat. i form av 3D-färgning, tegel, glas och speglar.

När du har valt ditt val hittar du olika texturer, som naturligtvis liknar det valda materialet. Det vill säga om du väljer tegel, får du olika texturer som ser ut som olika tegelstenar.

Kameran

Kameran styrs primärt med musen och är relativt lätt att navigera med. Det är lätt att zooma, slå på och sätt på Kameran.

Kameran är lätt att flytta runt och skapar en översikt över ditt projekt, oavsett hur stor det är.

Developer

SketchUp Pro (tidigare känd som Google SketchUp) utvecklades av Last Software, som förvärvades av Google sedan 2006. Sedan publicering har SketchUp kraschats framgångsrikt, eftersom programmet är lätt att komma in i och samtidigt kan det användas för annars krävande konstruktioner. Idag används programmet av arkitekter, byggnadsingenjörer och de av oss som använder det som en hobby.

Systemkrav

En annan stor fördel med SketchUp är att det inte kräver mycket för en dator. De flesta 3D-modelleringsprogrammen kräver en bra CPU för att fungera grovt för större projekt. SketchUp Pro syftar dock till att arbeta samarbetande, även i stora projekt, även om du inte har den bästa datorn.  

Försöksperiod och köp

Det är en gratis 30-dagars prov för Windows 32 bitar, som du kan ladda ner här på sidan. Om du använder andra operativsystem än Windows, eller vill ha en 64-bitarsversion, använd den här länken. Utvecklarens webbplats garanterar automatiskt rätt systemvariant för dig.

När din SketchUp Pro-test är över måste du köpa åtkomst. Priset är 4416 kr för full fri tillgång. Jämfört med liknande 3D modelleringsprogram är det vid lågänden.

Om priset är alltför oöverstigligt för dig finns det också en gratis version av programmet som har mindre funktioner - men dessutom är det ett helt funktionellt program. Gratis SketchUp Gratis finns tillgänglig på den här länken.

Alternativa program

SketchUp Pro är ett välfungerande program som är tillräckligt för de flesta. Men om det inte finns någon dedikerad arkitektur som du letar efter så har vi också andra 3D-program som är värda att nämna.

Enhet är gratis att ladda ner och använda, och används av många spelutvecklare eftersom det är lätt att komma in. Dessutom har den ett brett utbud av mallar, och några av dem kan användas fritt. Det betyder att du inte behöver texturera och animera, till exempel dörrar, fönster etc.

Om det inte är all den spelutveckling du letar efter, men snarare ett avgörande inredningsprogram, kan DreamPlan Home Design vara bara för dig. Programmet har ett öga för detaljer, och det är möjligt att skapa ditt nuvarande hem och sedan dekorera med det stora utbudet av möbler. Programmet kan ge dig tydlighet och illustrationer om din enhet, så du kan se om någonting kan vara rätt där du än vill.

Slutsats

SketchUp Pro är ett välfungerande program, begränsat endast av ens fantasi. De många Verktyg och funktioner gör allt möjligt. Lättanvändningen är också lätt, eftersom programmet är orimligt lätt att komma in i, lätt att navigera. Sketch Up Pro har utvecklats som ett Verktyg för arkitekter och andra i liknande yrken, men tydligheten gör att alla kan gå med. Priset är högt efter att försöket är slut, men du kan alltid använda Sketch Up Free quit och gratis.

Sammantaget är Sketch Up Pro en utmärkt programvara som levererar produkten. Programmet har en avsikt och gör denna uppgift till perfektion.

Download SketchUp Pro 16.1.1450
Screenshots
Detaljerad information om SketchUp Pro
Typ:
Trialware


Producent:
Trimble Navigation

Inkom datum:
31-07-2018
Plattform:
Windows, Mac OS

Storlek:
111 Mb

Uppdaterad datum:
28-09-2018
0