Program » Verktyg & Diverse » Företagsrelaterat

Simplenote last ned
4 0 6294  

Ladda ner Simplenote gratis - ett enkelt notprogram

Moderna program erbjuder mer och mer. Programvarudesign ska helst vara så invecklad och innehålla så många element som möjligt för att verkligen fånga användaren. Men ibland vill man egentligen bara jobba och skriva ner saker, utan att känna sig överväldigad och utan de stora distraktionerna.

Om du kan nicka igenkännande av ovanstående problem kan vi försäkra dig om att vi har svaret på dina böner här. Med Simplenote blir anteckningar enkla igen.

Simplenote gratis noteprogram

Enkel användning

Hela idén bakom Simplenote ligger i namnet - det ska helst vara så enkelt och tydligt att använda deras program som alls möjligt. Och de har lyckats komma undan med det riktigt bra.

Den enkla designen körs också på en egen webbplats, som också töms för onödiga föremål.

Du har två fönster att välja mellan. Till vänster på skärmen finns en översikt över alla dina anteckningar. Du har möjlighet att bifoga dina favoritanteckningar eller anteckningar som är särskilt relevanta och viktiga för ditt arbete.

Med Simplenote behöver du inte heller oroa dig för att glömma att spara, som du borde tidigare när du skrev ett långordsdokument, där allt plötsligt kunde vara borta om du inte tryckte på Ctrl + S var femte sekund.

Simplenote ser till att spara dina filer helt automatiskt genom sin synkroniseringsteknik.

Nu med interna länkar så att du lättare kan använda alla dina relevanta anteckningar

Med en av de senaste uppdateringarna har också möjligheten att länka mellan dina olika anteckningar öppnats. Allt du behöver göra är att klicka på cirkeln med de tre prickarna (markerade ovan) och välja "kopiera intern länk".

Ange sedan bara anteckningen som du väljer att inkludera i länken och tryck på Ctrl + V. När du har gjort detta läggs en direktlänk till anteckningen med en rubrik som visar vilken anteckning, det är det du syftar på. Framåt kan du sedan använda länken för att återföras till den ursprungliga anteckningen du syftar på.

Sök efter ord eller taggar och hitta alla anteckningar du har letat efter

Låt dig inte luras av den enkla designen - bakom ytan körs några kraftfulla processorer, som bland annat kan hjälpa dig att hitta filer genom en sökfunktion, som både kan söka efter ord i själva anteckningarna såväl som i dina taggar (taggar) som du kan bifoga anteckningarna till.

Varumärkena kommer alltid överst eftersom de är det ultimata organiseringsverktyget.

Arbeta över plattformar

Bland annat på grund av programmets enkla design, men också på grund av den industriella kunskapen från teknikföretaget, som ligger bakom Simplenote, har du möjlighet att arbeta med dina anteckningar oavsett vilket operativsystem du arbetar med.

Du kan också se liveuppdateringar du gör på en plattform på dina andra enheter. Om du sitter och skriver anteckningar på din Windows -dator och samtidigt har programmet öppet på din mac, kommer du att se att dina anteckningar på din mac skjuts till sidan när nya uppdateringar kommer till anteckningssidorna.

Du kan också använda webbversionen, som du kan komma åt via denna länk. Så du har ingen anledning att inte använda Simplenote - programmet är för alla och då är det också gratis. Du kan inte önska dig mycket mer från ditt anteckningsprogram.

Det bästa gratis noteprogrammet

Har du någonsin försökt formatera dina texter i Markdown?

Om du inte har en aningr vad Markdown är, så bara ta det lugnt, det är faktiskt inte så krångligt som det låter. För att förklara det på lekmansspråk är Markdown ett digitalt 'språk' som du kan skriva på, vilket sedan påverkar det slutliga resultatet av din text.

Detta innebär att du till exempel kan skriva normal text, som vi gör här, och sedan starta en ny rad, som du kallar '#Header 1', varefter du fortsätter att skriva. Markdown förstår därefter hur du försöker formatera din text.

I ovanstående fall skulle du som användare se en stor rubrik med stor teckenstorlek, markerad med fet stil, om det är det som är programmerat för.

Detta innebär i princip att din formatering kan tas över enheter och att du har några otroligt kraftfulla formateringsverktyg till hands om du bara lägger lite tid på att bekanta dig med systemen.

Simplenote stöder användningen av Markdown - och på den här sidan kan du läsa mer om exakt hur du använder Markdown i samband med din anteckning i detta enkla, gratis program.

Enkelt program för anteckningar Simplenote

Annan programvara som kan vara användbar

Kanske var den enkla designen som vi utforskade i den här artikeln inte exakt det du letade efter. Om du vill ha ett anteckningsprogram som har lite fler funktioner i det, och möjligen med en lite mer stimulerande design, kan du alltid prova gratisversionen av Evernote , som du kan läsa mer om.

Om du verkligen är glad att inte bli störd medan du arbetar, kan du också alltid ladda ner Cold Turkey , som är en anslutning till din webbläsare, som hindrar dig från att komma åt vissa webbplatser vid vissa tidpunkter, så till exempel kan du inte gå på facebook medan du är på en föreläsning, eller så går du inte på youtube och tittar på kattvideor hela dagen när du faktiskt hade en viktig rapport som borde utarbetas av idag.

Ett annat enkelt program som du också kan ladda ner är Simple Sticky Notes , som ger dig små anteckningar som du kan "klistra in" på skrivbordet på datorn, så att du inte behöver begravas i fysiska anteckningar.

Slutsats

Simplenote är enkelt - onödigt att säga. Med det här programmet behöver du inte oroa dig för att bli störd av all slags extra information och grafiska element. På grund av programmets mycket enkla design och karaktär ska du inte vara rädd för att komma igång med programmet, även om du är ny i notens värld.

Download Simplenote 2.18.0
Screenshots
Detaljerad information om Simplenote
Typ:
Freeware


Producent:
Automattic

Inkom datum:
14-09-2021
Plattform:
Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Web

Storlek:
629 Mb

0