Program » Datasäkerhet » Privatlivet

Saferpass last ned
5 0 6006  

Skydda din integritet med Safer Pass! Det finns även en gratis version som kan laddas ner från Saferpass.net.

De flesta av oss har vid något tillfälle upplevt att en av våra konton på webben som Facebook, YouTube etc. har mirakulöst hackats, trots att vi gick och trodde vi hade ett starkt lösenord. Om detta inte har hänt dig än, kan det bara vara en fråga om tid innan någon har tillgång till privata saker som du inte vill ha annat än dig själv att se.

Med Saferpass av tillverkaren Saferpass.net behöver du dock inte oroa dig längre. Saferpass är ett innovativt program som är utformat för att stärka dina lösenord och identitet online genom att låta dig skapa otroligt starka och obrottsliga lösenord som du kan logga in med bara ett klick. Du behöver inte ens komma ihåg ditt lösenord, eftersom Saferpass gör det för dig, så du har alltid tillgång till dina konton. Programmet är en förlängning för din webbläsare och är ganska lätt att installera.

Ett säkert värdeskåp där du kan lagra alla dina viktiga koder

Saferpass fungerar i grund och botten som en slags oföränderlig säker. Tanken är att du kan skapa otroligt komplicerade lösenord och fråga Saferpass för att komma ihåg dem för de olika webbplatser du använder. Det kan vara Facebook, Twitter, Instagram, YouTube och så vidare. Då tror du förmodligen att det kan göra din webbläsare i förväg. Det är rätt! Till exempel kan webbläsare som Google Chrome också spara dina lösenord, men det är det enda. Saferpass skyddar dem också för att komma ihåg dem. Det gör programmet genom att täcka de typiska smutthullarna som hackare går igenom för att stjäla dina lösenord. Och dessutom är det också bättre att få tillgång till sina lösenord med Saferpass istället för webbläsarens normala påminnelsesverktyg.

Sammanfattningsvis kan du i princip skapa lösenord som är 32 tecken långa och som i teorin skulle vara omöjligt att bryta för den vanliga människan eller den mest dedikerade hackaren. Det bästa är att du inte behöver komma ihåg koden själv, som Saferpass gör. Från programgränssnittet trycker du helt enkelt på webbplatsen du vill gå till, och loggar sedan in med ett klick. Att skydda dig själv online har aldrig varit enklare.

Logga ut av dina viktiga konton, var du än befinner dig

Förutom att du laddar ner Saferpass för din webbläsare finns det också en app för din telefon, där du får några extra praktiska alternativ. Det kan vara att på jobbet har du använt Facebook på din dator och gått till lunchpaus utan att logga ut. Då kan alla människor som är kloka nog gå in och titta på några av dina mest känsliga saker. Men om du har Saferpass-appen på din telefon kan du helt enkelt använda den för att logga ut alla webbplatser du är inloggad på. Då är det lätt att undvika en pinsam situation.

Det är också möjligt att använda appen på din telefon för att till exempel ta bort sökhistoriken om en vän eller familjemedlem behöver använda din dator och det finns saker du inte vill att dom ska se. Vi har alla våra hemligheter, och det är okej, de stannar så. Så även om du inte är på din dator kan du använda telefonen för att vara säker.

För dem som gillar integritet och säkerhet online

Saferpass är utan tvekan ett program för dem som fokuserar på två saker när det gäller internet: hålla din integritet trygg och skydda din säkerhet online.

Med tillkomsten av sociala medier finns det plötsligt många känsliga uppgifter på webben som är lättillgängliga för dem som är dedikerade till att få det. Med Saferpass kan du vara säker på att du alltid är inloggad av dina olika konton när du lämnar datorn, så det finns ingen snus som får den "bra" idén att smyga runt dina konton.

Samtidigt med Saferpass får du också några av de starkaste lösenorden du kan tänka dig. På så sätt kan du också hålla dina konton säkra från personer som vill bryta kontrollen över dig omkring dem.

De många möjligheterna Saferpass kan ta dig med

Några av de unika sakerna om Saferpass är alla ändamål för vilka programmet kan användas. Hittills har fokus varit på integritet och säkerhet på webben. Men hur är det med några mer praktiska saker som programmet kan användas till?

Snygg och tydlig design med stil

Saferpass kan skryta med en riktigt fin design, där användarvänlighet är i högsta fokus. När du börjar starta förlängningen, föreslås att du börjar ladda dina olika konton. Här föreslås de mest typiska som Facebook, Reddit etc. Du kan också lägga till ett konto själv om du inte hittar den rätta på listan.

Det finns fyra menyer längst upp i förlängningen. Den första låter dig skapa ett konto, nästa kan skapa ett otroligt starkt lösenord för dig, den tredje är säkerhetsrapporter som låter dig analysera dina kontons säkerhet och din sista är bara för hjälp om du är osäker. Programmet är otroligt enkelt att använda och det är ett nöje.

Ytterligare programvara

Om du vill skydda dig ännu mer kan du använda Free Hide IP. Programmet låter dig maskera din IP-adress, vilket gör det omöjligt för människor att spåra din verksamhet online. Gratis Hide IP kan laddas ned gratis här.

Slutsats

Saferpass är en av de ultimata tilläggen för att skydda din integritet och säkerhet online. Med sin förmåga att skapa komplicerade koder och komma ihåg dem för enskilda webbplatser kan du surfa på webben utan rädsla för att människor ser dina personliga saker.

Download Saferpass 6.0.0
Screenshots
Detaljerad information om Saferpass
Typ:
Freeware


Producent:
Saferpass.net

Inkom datum:
19-07-2017
Plattform:
Windows, IOS, Android

Storlek:
4.4 Mb

Uppdaterad datum:
03-04-2019
0