Program » Tweaks » Verktyg

RunAsDate (32-bit) last ned
5 0 5302  

RunAsDate, som är gratis verktyg, låter dig ange tid och datum för dina Windows-program. Du kan också ladda ner en version till 64-bitars här.

RunAsDate är ett verktyg för Windows som låter dig bestämma vilket datum och tid som programmen ska uppfattas som den rätta. Om du till exempel vill öppna den sista dörren i ditt julkalender spel ska det vara lätt att göra. Men som utvecklaren själv skriver på sin hemsida, är det inte lämpligt att fuska på försöksperioder.

Det är lätt att komma igång, eftersom RunAsDate inte behöver installeras - det gör programmet också ett bra verktyg för att ha på en USB-nyckel. Allt du behöver göra är att välja en fil på din dator och ange en tid. Du kan också ändra andra faktorer, till exempel om tiden ska fortsättas eller låsas när du kör det valda programmet.

Sammantaget är RunAsDate ett välfungerande verktyg som fungerade perfekt med ett kalenderprogram i vårt test. Naturligtvis kan du alltid ändra tiden i Windows, men RunAsDate låter dig göra det för specifika applikationer utan att påverka hela datorn.

Download RunAsDate (32-bit) 1.21
Screenshots
Detaljerad information om RunAsDate (32-bit)
Typ:
Freeware


Producent:
Nir Sofer

Inkom datum:
03-04-2014
Plattform:
Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 & Windows 8

Storlek:
0.0 Mb

0