Program » Tweaks » Uninstallers

Revo Uninstaller Free last ned
4 0 3085  

Revo Uninstaller Free är ett gratis och prisbelönt program som hjälper dig med att ta bort och radera program och rester av program som inte går att ta bort med den inbyggda funktionen”Windows Add or Remove Programs / Lägg till ta bort program”

Några program är bara helt omöjliga att avinstallera via ”Windows Add or Remove Programs” och om det går kan man vara ganska säker på att det ändå lämnat skräp efter sig. Med avancerade och snabba algoritmer analyserar Revo Uninstaller ditt program innan det blir avinstallerat och gör sedan en efterkontroll efter avinstallationen. På sätt får man full kontroll över vad som verkligen hände. Efter att programmets egen avinstallation är klar kan Revo Uninstaller gå in och radera filer från hårddisken och registernycklar som ligger och skräpar. Utöver att avinstallationen, har Revo Uninstaller några väldigt nyttig verktyg som du hittar i listan nedanför. Revo Uninstaller är ett riktigt bra program som vi kan rekommendera alla. Och det är gratis.

Download Revo Uninstaller Free

Note:

Med programmet följer en del nyttiga verktyg: Auto Start Manager Windows Tools Manager Junk Files Cleaner Browsers History Cleaner Office History Cleaner Windows History Cleaner Unrecoverable Delete Tool Evidence Remover

Se Revo Uninstaller Free på video :
Screenshots
Detaljerad information om Revo Uninstaller Free
Typ:
Freeware


Producent:
VS Revo Group

Inkom datum:
22-05-2009
Plattform:


Storlek:
10 Mb

Uppdaterad datum:
16-10-2017
0