Program » Tweaks » Diskrensning

Red Button last ned
3 0 6321  

Få kontroll över din dator - ladda ner Red Button gratis

Idag finns det så många saker att tänka på om du har en dator. Det kan vara riktigt svårt att städa upp sin dator och skydda sig mot digitala hot – men lyckligtvis finns det program som kan hjälpa dig på vägen.

Red Button är en intuitiv applikation med ett lättanvänt gränssnitt som bland annat kan hjälpa dig att ta bort onödiga delar av ditt operativsystem, samt möjligheten att låsa upp hundratals hemliga Windows-inställningar, så att du kan göra din dator snabbare och säkrare att flytta runt efter att programmet har körts.

 

Gör dina spel snabbare med funktionen för prestandajusteringar

Om du letar efter ett program som kan hjälpa till att boosta din dators hårdvara så att du kan köra dina spel snabbare och med färre problem, så har Red Button även en funktionssektion där du kan gå in och välja objekt på och av. Dessa varierar vad gäller effektivitet, men vissa datorer kan boostas ytterligare av t.ex. för att stänga av animationer i aktivitetsfältet, eller liknande - och du kan göra det direkt från det här programmet.

Få hjälp med att ta bort din internetaktivitet och ditt digitala fingeravtryck

Digitala hot är som högst, men som tur är finns det många olika sätt du kan säkra din tekniska installation på. Red Button kan också hjälpa till med detta, eftersom den har verktygsfunktioner som går in och hjälper dig att ta bort dina digitala spår (även mer känt som ditt digitala fingeravtryck), som kan användas för att ta bort din personliga information och hjälpa annonsörer att följa dig, över webbplatser, och vad mer du gör när du sitter framför din dator.

 

Ta hand om dina filer när du börjar radera

Med sådana här program är det alltid smartast att vara försiktig så att man inte tar bort något som är väsentligt för att datorn ska fungera. Därför kan det vara en bra idé att hitta ett säkerhetskopieringsprogram som kan se till att dina filer förvaras säkert undan någonstans om du råkar radera något du inte borde ha.

Slutsats

Red Button är ett effektivt program när det kommer till att radera filer från din dator och för att effektivisera och optimera din dator baserat på att städa upp din programvara.

Var alltid försiktig när du använder ett program som detta, vilket kan skada din dator om du inte är försiktig (även om du har laddat ner ett säkerhetskopieringsprogram som har gjort en kopia av dina filer).

Download Red Button 5.7
Screenshots
Detaljerad information om Red Button
Typ:
Freeware


Producent:
Pothos

Inkom datum:
02-11-2021
Plattform:
Win7 x32,Win7 x64,WinOther,WinVista,WinVista x64,WinXP,Other

Storlek:
0.67 Mb

Uppdaterad datum:
18-07-2022
0