Program » Internet » Fildeling

Real Popup last ned
3 0 5557  

Ladda ner ett budbärareprogram för ditt lokala nätverk gratis. Realpopup gör att du kan chatta och dela filer snabbt och effektivt.

RealPopup ersätter den gamla WinPopup med ett snabbmeddelandeverktyg som är lika stabilt och enkelt som föregångaren. Messenger stöder många användbara funktioner som att skicka meddelanden, användar- och gruppalternativ, chatt- och filöverföring, skapande av automatiskt namn, popup-fönster och mer. RealPopup finns på många språk och för en gång även svenska.

Skillnader mellan RealPopup och Internet Instant Messengers

Instant messengers (IM) är program som är utformade för att fungera över internet, så att du kan kommunicera med människor överallt, medan RealPopup bara är utformat för att kommunicera med dina kontakter på det lokala nätverket.

RealPopup kräver ingen särskild nätverksinställning eller Internetanslutning. Det behöver inte heller någon server, bara installera den på din dator och börja chatta!

RealPopup är också mycket snabb eftersom lokal nätverkskommunikation inte påverkas av internetförseningar, avbrott etc. Programmet är utformat för att ersätta Windows Messenger-systemet. Du kommer till exempel att få meddelanden från skrivaren såväl som från din SQL Server Agent och så vidare.

De många funktionerna i RealPopup har förbättrats i design och användarvänlighet och du kommer att dra nytta av att bli bekant med produkten.

Download Real Popup 2.7.5
Screenshots
Detaljerad information om Real Popup
Typ:
Freeware


Producent:
RealPopup.it

Inkom datum:
24-11-2014
Plattform:
Windows 98, Me, NT, 2000, XP, 2003, Vista, 7 & 8

Storlek:
7.7 Mb

Uppdaterad datum:
25-11-2014
0