Program » Tweaks » Verktyg

Quick Search last ned
4 0 6024  

Gratis sökverktyg för din dator. Det är ett starkt alternativ till den aktuella Windows-sökfältet. Snabbsökning kan hämtas här.

Snabbsökning är snabbare än standard Windows-sökfältet, till skillnad från Windows visar snabbsökning dina resultat i realtid vilket gör det väsentligt lättare att hitta det du letar efter. Dessutom har Quick Search också en funktion som låter dig lägga till sökord som du bara behöver söka för att hitta det önskade programmet snabbare.

Snabbsökning är ett utmärkt alternativ, det är blixt snabbt att använda. Dina sökresultat finns ofta på mindre än en sekund. Dessutom visar programmet både namn, storlek och plats för filen på din dator. Snabbsökning kräver nästan ingenting av din dator till jobbet. Så om du äger en dator där Windows egen sökfält är lite tråkig. Då är snabbsökning ett bra alternativ att ha. Även den tråkigaste datorn kan inkluderas.

Sammantaget är Quick Search ett extremt välgjord verktyg. Den enkla sökfunktionen, den fyller och kräver inget, och det är helt gratis, gör att vi inte kan se skäl att inte prova det.

Download Quick Search 5.28.1.104
Screenshots
Detaljerad information om Quick Search
Typ:
Freeware


Producent:
Glarysoft

Inkom datum:
08-08-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
5.69 Mb

0