Program » Internet » E-postklienter

POP Peeper Free last ned
3 0 6330  

Ladda ner POP Peeper gratis - få aviseringar om nya e-postmeddelanden

Med POP Peeper får du ett program som kan hjälpa dig att organisera din e-postkorrespondens. Programmet har ett lite gammaldags utseende, vilket kan vara ett plus eller minus beroende på vad du föredrar. Men du ska inte tvivla på att programmet annars har några spännande funktioner som vi dyker in i i denna recension.

 

Samla alla dina e-postmeddelanden i en enda applikation

De flesta människor har mer än en e-post, ofta för att de behöver ett e-postkonto för sitt arbete, studier eller för att hantera vissa uppgifter i sitt dagliga liv. Att komma åt alla sina konton kan ibland vara lite av en munfull. Därför finns det några som väljer att använda sig av en e-postklient, som kan hjälpa till att samla ens information, på ett ställe.

POP Peeper är ett av dessa program – och programmet har förutom att vara en samlingspunkt för onlinekommunikation också haft ett uppdrag att göra användarupplevelsen så bra som möjligt, med en mängd olika inställningar och funktioner som kan hjälpa dig snabbare. komma åt dina e-postmeddelanden.

Hitta en typ av avisering som passar dig

Du får mycket kontroll när du laddar ner POP Peeper. Ett av de områden där du kan göra personliga val är när det gäller hur du vill att dina notiser ska dyka upp och i vilka situationer de ska dyka upp.

På esumsofts hemsida kan du hitta en lång lista med 'skins' som du kan installera tillsammans med ditt e-postprogram. Dessa finns i hörnet på din skärm, så att du alltid kan se exakt hur många mejl du har och när nya mejl tickar in.

Dessutom kan du sätta upp regler för varje konto, och även för specifika personer som du skriver med, om du har betalversionen.

 

Välj om du vill använda programmet gratis eller hellre vill ha POP Peeper Pro

Du får en bra deal i gratisversionen, men det finns fortfarande några saker som kan vara bra att ha som du kan betala för. Den kostnadsfria versionen låter dig skapa en databas där alla dina e-postmeddelanden är redo att läsas. Du kan välja om du litar på avsändaren eller inte; om du gör det laddar den in bilder och liknande media i posten, annars blockeras den av säkerhetsskäl.

I Pro-versionen är det även möjligt att lägga till en profilbild på ditt konto, ha grammatisk kontroll i bakgrunden, baserat på vilket språk du har valt att installera på, och dessutom kan du även välja mellan olika teman och filtrera dina e-postmeddelanden baserat på sökord.

 

Enkel användning

Programmet är enkelt att installera och det tar inte lång tid att ställa in din e-post. Om du redan har ett mejl som du använder så är det så enkelt som att trycka på en knapp och ange din information, sedan drar den till och med in dina mejl i programmet så att du har dem samlade.

Det finns ikoner i verktygsfältet högst upp som hjälper dig att förstå hur du använder programmet om du är ny i mjukvaruvärlden.

Tekniska problem med programmet

När vi använde programmet upplevde vi tyvärr en del tekniska problem med programmet (vilket också återspeglas i vår bedömning). Bland annat fanns det en tendens att programmet stängdes av av sig självt, även när vi aktivt använde det. Det hände också när programmet minimerades att programmet plötsligt försvann från aktivitetsfältet. Vi kör dock på Windows 11-systemet, så det kan hända att det åtgärdas med framtida uppdateringar.

 

Utseende

Programmets utseende är lite förlegat, jämfört med vad många andra e-posttjänster inomdagserbjudanden. Men vissa människor bryr sig antingen inte så mycket om att modernisera program, eller så kanske de faktiskt vill ha ett program som ser lite äldre ut. Antingen av nostalgiska skäl, eller för att det är det de är mest bekväma med.

 

Andra program vi rekommenderar

Du kan alltid hitta flera e-postprogram under kategorin med samma namn på vår sida om du inte känner att POP Peeper var programmet du letade efter.

Dessutom kan det också vara en bra idé att ta hand om sig själv när man binder sig till sin dator. E-postmeddelanden är en av de värsta bovarna när det kommer till bluff, spam och bedrägliga typer som försöker stjäla din information. Därför kommer vi alltid att uppmuntra dig att ha ett antivirusprogram installerat; Vissa av dessa erbjuder även onlinetjänster som ansluter till din e-posttjänst så att du inte behöver oroa dig när du får e-post.

Slutsats

På det hela taget är POP Peeper ett bra program. Vi hade lite svårt att få programmet att köra ordentligt på vårt system, men vår dator körs även på Windows 11, så det finns en chans att programmet inte är uppdaterat för att kunna köras på det senaste operativsystemet.

Men dessutom ger programmet (särskilt i sin betalversion) mycket frihet och hjälp att hantera dina e-postkonton.

Download POP Peeper Free 5.2.2
Screenshots
Detaljerad information om POP Peeper Free
Typ:
Freeware


Producent:
esumsoft

Inkom datum:
01-12-2021
Plattform:
Windows

Storlek:
1 Mb

Uppdaterad datum:
20-07-2022
0