Program » Underhållning » Vetenskap

Planeter 3D last ned
4 0 6178  

Ladda ner Planets 3D gratis här

Har du någonsin velat studera planeterna i vårt solsystem, men har du inte råd med ett ordentligt teleskop? Det är en slavs situation att vara i. Det finns så mycket skönhet där ute för alltid.

Lyckligtvis finns det idag programvara som kan hjälpa dig med det. Planetens 3D är ditt virtuella och fria teleskop som kan ge dig en närbild av alla planeter och månar som finns i vårt solsystem. Oavsett om det är Neptuns vackra blå färger eller Saturnus exceptionella ringar, kan du se allt.

Välj bland alla solsystemets planeter

Planetens 3D kan visa dig alla planeter och månar / solar vi har i vårt lilla solsystem. När programmet börjar presenteras du av en liten sidofält till vänster. Härifrån kan du sedan välja planeten. Det kommer då att finnas en animerad version av den som du kan rotera och zooma in och ut på.

På detta sätt kan du enkelt se de många speciella detaljerna och särdragen på varje planet. Vi har turen att leva i ett solsystem där planeterna är så olika, så det kommer alltid att finnas något nytt att upptäcka. Vissa detaljer, en hånar inte exakt det blotta ögat.

För dig som är intresserad av universum

Universum är ett av mysterierna som har fängslade mänskligheten sedan forntiden. Varje dag lär vi oss något nytt, men det verkar som att varje dörr vi öppnar finns det många andra att utforska. Är det ett oändligt mysterium? Kanske kan vi inte svara på det.

Men något som är påtagligt är emellertid vårt eget solsystem som vi gradvis behärskar. Om du vill utforska universum är det här du börjar. Med Planets 3D kan du få din fot i dörren.

Enkel och tydlig design

Det finns verkligen inte mycket att säga om designen av programmet, eftersom det i princip är ett enkelt program. När programmet öppnas möts du av en animerad version av vår planet: Jorden.

Längst upp till vänster i det övre hörnet finns en meny där du kan navigera till andra planeter etc. Med mushjulet kan du zooma in och ut. Du kan också dra planeten med musen så att den rör sig.

Grafiken är okej och detaljerna på planeterna är tillräckligt tydliga. Men det är uppenbart att programmet är av ett äldre datum.

Slutsats

Planets 3D är ett fantastiskt litet program för amatörstjärna som vill få en större inblick i hur vårt solsystem verkligen är. Programmet är gratis och enkelt att använda, så om du är intresserad av att lära känna våra planeter bättre är detta utan tvekan ett bra ställe att börja din resa innan du går till andra solsystem eller till och med galaxer.

Download Planeter 3D 1.1
Screenshots
Detaljerad information om Planeter 3D
Typ:
Freeware


Producent:
Microsys

Inkom datum:
09-08-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
69.7 MB Mb

0