Program » Apple » Mac

PicGIF til Mac last ned
4 0 5496  

GIF har blivit mycket populära på internet och därför kanske du undrat hur du gör din egen. Här går PicGIF in i bilden eftersom det kan göra GIF-filer ur dina bilder. Du kan ladda ner programmet längst ner på sidan.

PicGIF fäster stor vikt vid att dela dina GIF-filer med dina vänner både på sociala medier, men även skicka dem direkt till dem. Lägg därför bara in dina bilder i programmet med hjälp av Drag-and-Drop. Här betyder det verkligen att programmet är lämpligt för alla användare, eftersom det är så enkelt.

PicGIF har ett mycket bra gränssnitt som mycket liknar dem som ses i många videoredigerare där du har en låda där du kan se ditt GIF-spel och ett fält med alla bilder du har lagt in i programmet.

Som tidigare nämnts är programmet en GIF-editor som erbjuder några olika alternativ för att anpassa dina bilder, men också ett brett utbud av textredigeringsalternativ eftersom du kan klistra in text i dina GIF-filer. Här kan du välja både typsnitt, plats och storlek. Det krävs emellertid en bildredigeringsprogramvara, till exempel GIMP, för att beskära bilder, eftersom programmet bara innehåller minimala anpassningsalternativ för bilder.

Programmet erbjuder många inställningar för det faktiska GIF-arbetet, eftersom du både kan välja effekter och hur lång tid ska gå mellan varje bild. Därför får du ett riktigt bra program för att skapa GIF-filer och du är långt ifrån besviken över de många möjligheterna till texter och högst 300 bilder per GIF, vilket skulle ge dig gott om möjligheter till konstnärligt uttryck.

En av de få minuserna som programmet har är den tid det tar att exportera den färdiga produkten, men också det faktum att programmet tar en stor mängd resurser medan den exporterar din GIF.

Ta en titt på Watermark Plus.

Download PicGIF til Mac 2.0.1
Se PicGIF til Mac på video :
Screenshots
Detaljerad information om PicGIF til Mac
Typ:
Freeware


Producent:
PearlMountain Technology Co., Ltd.

Inkom datum:
02-10-2014
Plattform:
OS X 10.7 or later

Storlek:
7.7 Mb

Uppdaterad datum:
11-10-2014
0