Program » Multimedia » Bildbehandling

PhotoFiltre Studio (Svenska) last ned
5 0 626  

Ladda ner den fantastiska fotoredigeraren PhotoFiltre Studio gratis här

Det finns många olika bildredigeringsprogram som man kan röra med. De mest populära av dem, som Adobe Photoshop CS6, har många avancerade funktioner som kan göra nästan vad som helst. Den stora nackdelen med ett program som Adobe Photoshop CS6 är dock priset. Priset kan hjälpa skrämma bort de flesta människor, för det är trots allt mycket pengar att spendera på ett bildredigeringsprogram, speciellt om du inte har mycket erfarenhet. Lyckligtvis har ett antal gratis alternativa bildredigeringsprogram successivt utvecklats, vilket kan leverera samma standard som köpversionerna.

Det alternativa programmet vi har tittat på idag är PhotoFiltre Studio. PhotoFiltre Studio kan användas gratis i 30 dagar, varefter du måste köpa programmet för att fortsätta använda det. Det finns dock också en freeware-version, PhotoFiltre Free, som du kan ladda ner här.

Verktyg

PhotoFiltre Studio har ett brett utbud av Verktyg att leka med. Det finns många av samma Verktyg som du hittar i liknande bildbehandlingsprogram.

Den unika aspekten av PhotoFiltre Studio är emellertid de många olika filtren. Bildfiltret har blivit extremt populärt, och det är ganska förståeligt. Ett filter kan ändra en bild och göra den mycket unik, bara genom att kasta ett filter över. Photoshop Filters har, som namnet antyder, många filter som du inte hittar med många andra bildbehandlingsprogram. Filte är utan tvekan den mest unika av PhotoFiltre Studio, och det fungerar perfekt. Så om du letar efter ett mycket djupare bildredigeringsprogram kanske PhotoFiltre Studio kanske inte är för dig.

Öva eller nybörjare

PhotoFiltre Studio kan enkelt användas om du är helt ny att arbeta med bilder. De många funktionerna är lätta att hitta runt, och programmet innehåller också ett antal olika väglednings- och hjälpVerktyg som alltid kan hjälpa till om man ska stilla.

Det finns också ett antal extra funktioner som omedelbart är dolda bakom de andra funktionerna. Dessa funktioner är för de mer erfarna användarna att kunna delta. Naturligtvis är dessa funktioner inte så användarvänliga, men om du har lite erfarenhet, borde de inte skapa den stora förvirringen.

Ease

Förutom det faktum att PhotoFiltre Studio är helt gratis i 30 dagar, är programmet också oerhört enkelt att hitta..

Det är ingen tvekan om att PhotoFiltre Studio är utformad för dem som inte har den stora erfarenheten och bara vill producera en fin bild utan att behöva slåss igenom den. När du har öppnat din önskade bild har du gott om möjligheter att placera många olika fantastiska filter. Dessutom har du många olika kraftfulla Verktyg som att ta bort röda ögon, skriva eller rita på bilden, justera ljusstyrka kontraster, färg, mättnad och mycket mer.

Alternativa bildredigeringsprogram

Som nämnts finns det en mängd alternativ när du väljer ett bildredigeringsprogram. Genom att använda den här länken kan du hitta olika bildbehandlingsprogram från vår webbplats. De testas och rapporteras alla på svenska och är helt redo för nedladdning. Linjalen av bildbehandling kommer troligen alltid att vara Adobe Photoshop CS6. Detta beror på att Adobe Photoshop CS6 är en mycket vanlig applikation. Det finns nästan ingen gräns för vad du kan skapa genom det här programmet, vilket också betyder att det finns massor av funktioner. Alla de olika funktionerna kan verka oanvändbara om du bara söker efter en enkel redigering för hennes bild. Det är fördelen med program som PhotoFiltre Studio. Det är lätt att hitta dig runt och inte ha samma stora utbud. Vilket kan vara en fördel om du vill ha en snabb redigering.

Design

PhotoFiltre Studio kan inte vinna ett pris för sin design. Med detta sagt är det helt klart. Det är begränsatallierad, hur innovativ utvecklaren kan vara med sin design, eftersom det alltid kommer att vara rädsla för att det skulle hamna i användarvänligheten. Programmet har en design som mycket liknar de många alternativen. Det kan tyckas synd att program verkar så identiska, men samtidigt betyder det också att vi vet var de olika funktionerna är. Vi hoppas att det i framtiden kommer att finnas ett program som vågar vara mer kreativt och innovativt inom design.

Hastighet

PhotoFiltre Studio är också blixt snabbt. Efter installationen av programmet kommer vanligen bara tio minuter att gå förrän din bild har ändringen du vill ha. Det är självklart beroende på vilken redigering du vill ha. När du har gjort önskad bildredigering tar det några sekunder att göra bilden till olika Format.

Format

Programmet stöder nästan alla tänkbara Format. Detta gäller både för att spara din bild eller om du har fått en bild som du behöver öppna och redigera. Även Adobe Photoshop CS6-filer kan enkelt öppnas och redigeras.

Slutsats

Sammantaget är PhotoFiltre Studio ett bra alternativ om du letar efter ett billigt alternativa bildredigeringsprogram. Det sägs att det finns några funktioner som programmet inte har. Men dessa funktioner är mycket sandiga, bara vissa människor saknar om de är utbildade i bildbehandling. Det råder ingen tvekan om att PhotoFiltre Studio är utformad så att alla kan redigera sin bild utan att ta itu med problem. Och utvecklaren har också lyckats göra det till perfektion. Programmet har en engagerad publik och denna målgrupp är utan tvekan de som får mest ut av programmet. Dessutom har programmet olika språkpaket inklusive svenska. Så även om din engelska inte är den starkaste, så kan du enkelt delta.

Det är definitivt värt att ge PhotoFiltre Studio en chans, speciellt om du har profilbilderna som ligger runt. Det är förvånande hur lättillgängligt man kan skapa den perfekta bilden. Och bara en påminnelse om att programmet kan användas gratis i 30 dagar, så du kan snabbt ta reda på om programmet är för dig eller om du vill hitta en annan. Du kan hitta det svenska språket genom att använda den här länken.

Download PhotoFiltre Studio (Svenska)

Note:

För det svenska språkpaketet ska fungera måste du kopiera innehållet från zip-filen till Phofiltres installationsmapp. Detta är den mapp där filen PF-studio.exe också finns i.

Screenshots
Detaljerad information om PhotoFiltre Studio (Svenska)
Typ:
Shareware


Producent:
Antonio Da Cruz

Inkom datum:
22-01-2010
Plattform:
Windows 10, Windows 8, Windows 7, Vista, Win XP, Win NT, Win 2000

Storlek:
10.6 Mb

Uppdaterad datum:
25-01-2019
0