Program » Företag » Verktyg

PDF Shaper last ned
5 0 5549  

Ladda ner PDF Shaper för att extrahera data från dina PDF-filer eller samla flera filer i en PDF-fil. Ladda ner det gratis här.

I vårt arbete och skolliv fyller många olika filformat ganska mycket. Vi skriver i Word-dokument, skickar in uppdrag, papper och andra viktiga saker i PDF. Du kanske tänker på något helt tredje och fjärde.

Om du får en PDF är det sällsynt att du kan ändra dokumentet och då är det smart att kunna konvertera det till ett Word-dokument. Men för att göra det behöver du en tredjepartsprogramvara som PDF Shaper.

Konvertera dina PDF-filer efter behov

I en arbetssituation är det viktigt att använda ditt material flexibelt. Särskilt när det gäller att konvertera specifika filtyper till andra.

Den mest använda konverteringen här är från Word till PDF och PDF till RTF. Du kan konvertera Word-dokument till PDF via själva programmet, men inte tvärtom.

Med PDF Shaper kan du dock konvertera alla dina PDF-filer till Word-RTF, så att du kan redigera information i dem och konvertera dem till PDF igen så att de kan vidarebefordras.

Om det finns några bilder i din PDF-fil du behöver, kan du också använda PDF-formare för bilduttag. Det vill säga att du kan extrahera bilder från en PDF med PDF Shaper.

Om du har flera PDF-filer som du vill slå samman är detta också möjligt. Dessutom kan du dela en PDF om du bara vill extrahera några sidor från den totala filen.

Du kan också säkra dina PDF-filer med krypterings- och dekrypteringsfunktionen. I huvudsak betyder det att ingen annan än du kan göra något åt dem. Det är särskilt viktigt om du skickar en PDF för officiella ändamål.

En enkel design som kan ses

PDF Shaper är ett relativt enkelt program. När programvaran öppnas, hälsas du av en hemsida med 9 olika knappar kompletterade med anpassningsbara ikoner som visualiserar funktionerna. Det här är de funktioner du måste spela med. När du trycker på en av knapparna kommer ett nytt fönster att dyka upp.

I det nya fönstret blir du ombedd att välja de filer du vill arbeta med. Det kan till exempel vara en PDF-fil som du vill konvertera till Word-RTF. Tryck sedan bara på PDF till Word, hitta önskad fil och låt programmet göra resten.

Slutsats

PDF Shaper är ett underbart program när det gäller att lösa filproblem i arbetet. Du behöver inte längre oroa dig för vilket filformat du får dokument i. Du kontrollerar det själv nu. Därför kan programmet bara rekommenderas.

Download PDF Shaper 3.0
Screenshots
Detaljerad information om PDF Shaper
Typ:
Freeware


Producent:
GloryLogic

Inkom datum:
21-11-2014
Plattform:
Windows

Storlek:
5.3 Mb

Uppdaterad datum:
23-09-2019
0