Program » Verktyg & Diverse » Företagsrelaterat

PDF Reader last ned
2 0 5682  

Ladda ner PDF Reader om du behöver ett litet, gratis program som låter dig visa, ändra och skriva ut PDF-filer.

Det finns många som upplever problem med att antingen bara öppna en PDF eller måste redigera och lägga till den. I slutändan kan det vara en omöjlig uppgift om du inte har ett program som hjälper dig att komma igång. Ett sådant program kan vara PDF-läsare, eftersom det syftar till att hjälpa konsumenterna att hantera sina PDF-filer.

Du upptäcker snabbt att det är ett riktigt bra program att ha liggande på din dator. Det kan hjälpa dig i många situationer som annars skulle vara fallet, eftersom det ofta bara är fall där du behöver öppna en fil.

Kanske har du redan ett program som kan hjälpa dig med detta, men PDF Reader kan vara en möjlighet att prova något nytt om du fortfarande inte tror att det kommer att fungera perfekt på din PC när du behöver komma igång med PDF-filer. Du håller förmodligen med om att det här är en uppgift som borde vara lätt, men tyvärr är det inte, så det är en bra idé att ha ett program för detta.

Särdrag

Sammantaget är det mycket enkelt att förvänta sig av PDF Reader eftersom dess funktioner i princip är mycket enkla och syftet är inte så komplicerat. Programmet ska hjälpa dig med dina PDF-filer och det gör det genom att ge dig möjlighet att ändra, lägga till och ta bort text i en PDF-fil.

Det låter som en enkel uppgift, men du behöver ett program som PDF Reader för att göra det. Programmet låter dig också helt enkelt öppna filerna, vilket låter dumt, men det är inte möjligt att öppna PDF-filer så omedelbart om du inte har ett program specifikt för det. Det är en viktig anmärkning att du inte kan spara och skriva ut dina ändringar om du bara har en gratis version av PDF Reader.

Programmet låter dig också skriva ut PDF-filer. Du kommer också att ha möjlighet att infoga bilder i dina filer. Du kan förmodligen känna att det blir lite roligare med PDF när du först har det här programmet eller något liknande. På detta sätt kan du arbeta med dina PDF-filer. Till exempel kan du läsa lite om programmet på tillverkarens webbplats. Kanske kan du få lite mer information här, som inte finns i vår recension.

Alternativ till Adobe Reader

Det finns många människor som har Adobe Reader, som i princip är ungefär densamma som PDF Reader. Det är också ett riktigt bra program som de flesta är riktigt glada över, och du har antagligen använt det vid någon tidpunkt också. Emellertid har andra än privata användare fångat ögat att det finns så många människor som är glada över det här programmet och därför har laddat ner det. Under de senaste åren har hackare varit upptagna med att attackera användarna av Adobe Reader, så det kan vara ett alternativ att använda ett annat program om du vill stå lite mindre för bilder. Om du väljer att ladda ner PDF Reader är det åtminstone ett enkelt sätt att undvika olika attacker på din dator med virus, spionprogram och skadlig programvara. Du kan därför enkelt göra dig själv en tjänst. Naturligtvis kan det vara svårt att använda ett annat program om du länge har varit förtjust i Adobe Reader, men det kan vara en enkel lösning om du upplever många attacker på din dator.

Andra program för kontoret

PDF Reader är ett bra program att ha för ditt kontor, men det kan finnas andra program som kan hjälpa till att optimera arbetsplatsen. Vi har gjort många olika recensioner i vår kategori för kontorprogram, så här kan du enkelt hitta lite inspiration för vad du annars kan ladda ner för att göra det lite lättare för dig själv och kanske en annan personal också. Det kan alltid vara en bra idé att hitta lite inspiration till hur du kan förbättra arbetsplatsen för dig själv och dina anställda. På så sätt blir det mycket lättare att få några goda arbetsdagar.

Ett exempel kan vara/ 6025 "> Health Break, som skiljer sig mycket från PDF Reader, eftersom det inte har något att göra med olika filer. Detta program kan hjälpa dig och din personal att komma ihåg när det är en bra tid Om du har ett kontor kan du spendera många timmar framför en skärm snabbt, i vilket fall är det verkligen viktigt att hålla dina pauser med inte för långa intervaller. Detta program kan göra detta Lätt att påminna dig själv och andra om att det är dags för en paus.

Sammanfattning

Om du vill ha ett bra program där du enkelt kan arbeta med dina PDF-filer kan det enkelt vara PDF-läsaren du letar efter. Här får du ett program där du kan öppna, ändra, ta bort, lägga till och skriva ut dina PDF-filer, vilket gör allt lite lättare för dig, eftersom du också har allt på ett ställe. Du kanske har varit van vid Adobe Reader tidigare, vilket också är ett mycket erkänt program. Men det kan ha vissa fördelar för dig om du inte använder det här programmet, så många hackare har det som sin måldisk.

Om du vill förbättra ditt kontor ytterligare har vi skapat avsnittet "Andra kontorprogram", som förmodligen kan ge dig lite inspiration till vad du kan använda för att förbättra en arbetsdag. Det finns ju många saker du kan göra om du vill fixa något på jobbet, vilket olika program lätt kan hjälpa till med.

Download PDF Reader 5.5
Screenshots
Detaljerad information om PDF Reader
Typ:
Freeware


Producent:
Cad-Kas

Inkom datum:
23-01-2015
Plattform:
Windows

Storlek:
8.60 Mb

Uppdaterad datum:
15-10-2019
0