Program » Internet » Spamfilter

Pablo's Popup Killer last ned
3 0 6103  

Ladda ner gratis Pablo Popup Killer här och bli av med popup-fönster på din dator

Tror du på de otaliga popuperna som finns på din dator varje dag? Så, Pablo's Popup Killer kan vara precis som du saknar. Det här programmet är just på väg att ta bort dessa många irriterande popup-fönster som visas dagligen på din dator. Därför kan du se fram emot detta program som du kan använda din dator utan mycket störningar. Det är programmets bästa uppgift att du kan använda din dator i frid av vad som stör dig. Så om det är vad du drömmer om, kan det vara en bra idé att ladda ner Pablo Popup Killer gratis idag. Ju tidigare du har den på datorn, desto snabbare blir du av med det du äntligen finner oacceptabelt.

Inga irriterande popup-fönster

Vad som är riktigt bra på Pablo's Popup Killer är att du kan välja popuperna från vilka du tycker är särskilt irriterande. Det finns inget om att alla popup-fönster tas bort permanent, men du kan istället välja de från vilka du verkligen inte vill titta på din skärm i tid och löpa ut. Kanske finns det också några av dem som du inte känner så irriterande igen, så du kan bara låta dem stanna om du vill. Om du ibland skulle ångra att du har lagt till en popup i din lista med länkar, kan du enkelt ta bort den igen. Det finns inget som kommer att raderas permanent, så du kan enkelt redigera din lista när du känner för den.

Automatisk radering av popup-fönster

Vad gör dig lycklig med Pablo's Popup Killer är att du kan se att programmet helt raderar popup-filer som du inte vill ha. Detta kommer att hända helt automatiskt, så du behöver inte röra ett finger själv innan en popup försvinner från ditt fönster. Det här är många som tycker väldigt positiva eftersom det är super trevligt att de enkelt inte får uppmärksamma de många popuperna.

Ofta kommer denna automatiska borttagning att ske så snabbt att du aldrig ser popupen som annars skulle synas på din skärm. Andra tider bör du dock vara lite mer tålmodig, eftersom en popup nu kan visas på din skärm innan Pablo Popup Killer tar bort den. Det kan naturligtvis vara lite irriterande, men borttagningen kommer givetvis fortfarande att ske snabbt. Därför kan du få mycket njutning från Pablo Popup Killer, men ibland kan det vara lite problem att få de popuperna raderade genast.

Betyg från användare

Vid skrivningstillfället är användarna inte nöjda med det här programmet. Den ligger på 3 av 5 stjärnor, vilket betyder att det inte är så illa heller. Det har fortfarande sina goda egenskaper som människor är nöjda med. Programmet fungerar som tänkt, men användare kan bara vara trött på att se en popup ibland, även om de faktiskt har lagt till den här popupen till deras bandlista. Det kan trots allt vara störande nog om du ser en popup innan den tas bort av sig själv. Så dina ögon har just registrerat det, och du har därmed avlägsnat fokus från vad du eller koncentrerar dig runt.

Men var inte rädd helt av det faktum att betyg inte låter i 5 av 5 stjärnor. Bara de bästa programmen får så bra recensioner. Så om du kan leva med ganska bra kvalitet, så borde det här programmet vara bra för dig och dina önskemål.

Övriga program

Kanske är du inte bara trött på att visas på din dator många popup-fönster. Det kan finnas många störande enheter på din dator som du söker hjälp att komma undan. Kanske tycker du att det är väldigt irriterande att du får mycket e-postmeddelanden som du aldrig har frågat? Då MailWasher Pro kan vara en bra idé för dig, eftersom det här programmet bara gör att du inte får mycket e-postmeddelanden som du inte vill ta emot. På det sättet blir du inte frustrerad av detta också.

Det kan också vara att du är så förtjust i Pablo's Popup Killer som du vill ha mer från samma utvecklare. Lyckligtvis är det också ett bra alternativ om du besöker Pablo Software Solutions. Här är mångae Andra program som också kan hjälpa dig att göra din datoranvändning roligare under vägen. På företagets egen hemsida kan du också läsa mer om Pablo's Popup Killer om du vill ha mer information innan du laddar ner den.

Sammanfattning

Med det här programmet kan du förvänta dig att du bara tar bort de popup-filer du väljer från. Du kan välja vilka program du finner irriterande från, och om du någonsin ångrar det, kan du enkelt välja dem igen. Det är otroligt enkelt, så det är trevligt att du inte gör några permanenta raderingar, vilket du senare ångrar. När du väljer popuperna som du inte längre vill titta på på din skärm, säkerställer Pablo Popup Killer att de raderas helt automatiskt. I de flesta fall kommer detta att hända så snabbt att du inte ser dem alls, men ibland kan du se att du ser dem innan de raderas.

Sammantaget är det ett bra program som användarna har visat en relativ tillfredsställelse med. Det är inte för 5 stjärnor, men programmet kan fortfarande vara något som användarna är nöjda med. Därför är det inte helt nere i botten. Du kan förvänta dig att det här programmet är vad det lovar.

Download Pablo's Popup Killer 1.51
Screenshots
Detaljerad information om Pablo's Popup Killer
Typ:
Abandonware


Producent:
Pablo Software Solutions

Inkom datum:
12-04-2018
Plattform:
Windows

Storlek:
0.07 Mb

0