Program » Tweaks » Optimeringar

Nokia PC Suite (Svensk) last ned
5 0 3443  

Nokia PC Suite gör att du får ut mer av din Nokia telefon.

Nokia PC Suite är en samling verktyg som hjälper dig att styra telefonen direkt från din dator. Till skillnad från många andra liknande applikationer utmärker sig detta program från Nokia genom att inte vara många "oönskade medföljande program", utan istället vara ett mjukvarupaket med användbara funktioner.

Programfunktioner

Med Nokia PC Suite kan du synkronisera data, säkerhetskopiera telefoninnehållet, ladda ner programuppdateringar till telefonen och dela filer mellan telefonen och datorn.

Programmet låter dig också arbeta med telefonen från din dator. Således kan du snabbt radera meddelanden, svara på eller skriva nya meddelanden, bläddra bland bilder etc.

I den här versionen av Nokia PC Suite kan du också hantera telefonkalendern i kalendervyn i Nokia Communication Center och skapa och ta bort kontaktgrupper. Du kan också lägga till och ta bort teammedlemmar, ringa och svara på samtal med Nokia Communication Center och bli aviserad på din dator när Nokia -batteriet är slut.

Programmet liknar mycket liknande mobil-till-PC-applikationer som vi också har betygsatt, till exempel Samsungs svar på programvaran, som du kan läsa om här om du har en sådan telefon.

Nokia PC Suite låter dig också se viss information från din telefon direkt på din dator, till exempel hur mycket batteri som finns kvar i telefonen, hur mycket lagringsutrymme det har kvar - och sedan kan den användas för att hantera dina samtal, vilket var otroligt smart när den kom ut.

Du kan också alltid gå till Nokias webbplats och läsa mer om hur du enklast överför objekt från din telefon till din dator.

Vilka Nokia -modeller kan du använda med Nokia PC Suite?

Det är värt att nämna att det finns begränsningar för vilka Nokia -mobiltelefonmodeller du kan använda med denna PC -svit. Eftersom programmet inte har uppdaterats sedan 2012 (när Nokia Suite släpptes, vilket ersatte detta äldre program), finns det idag ännu mindre anledning att installera en sådan applikation för många människor, som de flesta datorer (vad de än kör med Microsoft Windows eller Mac OS) kommer med någon form av mobil integration förinstallerad.

Det kan dock nämnas att några av de första Nokia -mobilerna som arbetade med applikationen var Nokia 3110, 6110 och 8110, som kom ut 1997, 1998 respektive 1996. Med andra ord, långt innan de var de moderna smartphonesna.

Men eftersom tekniska framsteg har varit så enorma och utvecklats så snabbt, på mycket kort tid, har applikationer som Nokia PC Suite tappat en del av sin användbarhet.

Designhänsyn

Programmets gränssnitt är relativt lätt att räkna ut. Mycket av den semiotiska kommunikationen sker med små bildikoner, som leder dig till rätt program och mappar, när du bara har lärt dig vad ikonerna står för, som är fallet i alla nya program.

Systemkrav och restriktiva format

Om du behöver använda Nokia PC Suite finns det några allmänna krav som måste uppfyllas. Först och främst tar programmet upp 25 MB, men du bör nog räkna med att ha ungefär tio gånger så mycket ledigt utrymme om du vill använda alla funktioner.

Dessutom är programvaran bara användbar på äldre Windows -system, till exempel Windows 7, Windows Vista och Windows XP.

I samma anda finns det också begränsningar för vilken typ av information som kan överföras, beroende på vilka synkroniseringsstrategier somfinns i olika program. När du får tag på din Nokia-telefon som stöds kan du skicka att-göra-listor, e-postmeddelanden, filer och bokmärken om du använder Microsoft Outlook (version 2000-2007), Microsoft Windows Vista-kontakter / kalender och Lotus Organizer och Lotus Notes.

Slutsats

Nokia PC Suite var ett otroligt bra verktyg när det kom ut. Under de senaste åren har behovet av programmet sjunkit en hel del. Men samtidigt bevisar programmet också att behovet av att kunna komma åt hans mobilinformation från så många platser som möjligt alltid har funnits där.

Programmet gjorde det möjligt att nästan kringgå användningen av mobiltelefonen i allmänhet, men det är också viktigt att komma ihåg att det finns nya versioner av programmet (och att det idag är förinstallerat på moderna datorer), så du måste bara ansluta din telefon och dator via en USB -kontakt, med ett uttag på andra sidan som passar telefonen.

Download Nokia PC Suite (Svensk) 7.1.180.94
Screenshots
Detaljerad information om Nokia PC Suite (Svensk)
Typ:
Freeware


Producent:
Nokia

Inkom datum:
09-03-2010
Plattform:
Windows 2K / XP / 2003 / Vista / XP X64 / Vista64 / 7 / 7 x64

Storlek:
68 Mb

Uppdaterad datum:
06-10-2021
0