Program » Företag » Ordbehandling

Nitro PDF Reader last ned
2 0 5514  

Nitro PDF Reader är ett verktyg för dig som arbetar med PDF-filer där du behöver redigera, lägga till anteckningar eller lägga in din signatur i dokumentet. Du kan ladda ner programmet gratis nedan.

Vi försökte Nitro PDF Reader på vår Windows 7-dator, där vi genererade ett ipsum-dokument och sätter in det i programmet. Det var väldigt enkelt att bara dra dokumentet från skrivbordet direkt till programmet.

Här ser vi på de mycket begränsade möjligheterna du har i den fria upplagan av detta program. I den fria upplagan kan du välja text och göra anteckningar för den valda texten. Dessutom anpassar den automatiskt noten till den valda texten. Dessutom kan du också skapa en signatur genom att trycka på "Quicksign", där du kan ta en bild av din signatur och klistra in den i programmet. Då kan du välja att använda en kod för att använda signaturen, men också dess plats i dokumentet.

Vi var lite besvikna över det utbud av funktioner som Nitro PDF Reader hade, där PDF-redigering, sammanslagning och omvandlare är saker som endast kan erhållas via pro-utgåvan. Det är dock väldigt smart att du kan infoga din signatur och snabbt få ett enda dokument. Programmet är mycket lämpligt för studenter och småföretag.

Download Nitro PDF Reader 3.5.6.5
Screenshots
Detaljerad information om Nitro PDF Reader
Typ:
Freeware


Producent:
Nitro PDF Pty. Ltd.

Inkom datum:
31-10-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
1.6 Mb

0