Program » Tweaks » Verktyg

MyKeyFinder last ned
3 0 6352  

Hitta produktnycklar och serienummer för dina favoritprogram med MyKeyFinder för Windows! Det finns en testversion av programmet som du kan ladda ner gratis!

Ibland behöver du någon form av produktnyckel eller serienummer för att aktivera en mjukvara. Det kan till exempel vara så att du har testat testversionen av ett datorspel, och om du sedan bestämmer dig för att ge pengar för den fullständiga versionen, så finns produktnyckeln i kvittot, som du i efterhand får. Du ska helst inte slänga den här nyckeln, eftersom du kan behöva den igen vid ett senare tillfälle. Till exempel om du vill installera spelet på flera olika datorer.

Om du har så otur att du har slängt en viktig produktnyckel, så kanske du vill överväga att installera MyKeyFinder. Det är en liten mjukvara för Windows, gjord av den tyska utvecklaren Abelssoft, som skannar din dator efter produktnycklar och serienummer. På den här sidan kan du läsa om programmets olika funktioner och vad skillnaden mellan demoversionen och fullversionen är. Dessutom kan du också kolla in vår recension av demoversionen.

Om det är första gången du besöker DLC.dk kan du även hitta många andra program på den här sidan. Alla program på vår hemsida hittar du på den här länken, och om du specifikt letar efter ny och uppdaterad mjukvara så kan du klicka direkt här. Du kan också besöka den här sidan om du letar efter spel.

Vad utvecklaren säger om programmet

Inne på MyKeyFinder-webbplatsen, som du kan besöka genom att klicka på denna länk, kan du läsa mer om programvaran. Här är lite om hur programmet fungerar, och de olika funktionerna beskrivs.

Enligt utvecklaren Abelssoft skannar MyKeyFinder automatiskt din dator efter alla serienummer och produktnycklar den kan hitta. Om samma produktnyckel finns på flera ställen på hårddisken tas dubbletter bort automatiskt och när skanningen är klar har du möjlighet att antingen skriva ut listan över alla hittade produktnycklar eller exportera den som ett PDF-dokument.

Det är också möjligt att manuellt ange produktnycklar om du vill lägga till en nyckel i listan som programvaran inte har hittat eller om du bara vill spara den till senare tillsammans med alla dina andra produktnycklar.

Provversion kontra fullversion

MyKeyFinder finns i två olika versioner. Det finns demoversionen som vi har testat och den kan laddas ner gratis. Du kan läsa vår bedömning av programvaran lite längre ner på sidan. Dessutom finns även den fullständiga versionen, som du kan välja att köpa om du vill.

Tyvärr har vi inte provat den fullständiga versionen, men vid första anblicken ser det ut som att den ger tillgång till ytterligare två funktioner. En är möjligheten att skanna sin dator efter Wi-Fi-koder för trådlösa nätverk. Dessutom finns det även en funktion för att skanna externa hårddiskar efter produktnycklar. Utvecklaren säger att den här funktionen kan vara användbar om du till exempel har en hårddisk med en skadad Windows-installation.

Det finns olika sätt att köpa den fullständiga versionen av MyKeyFinder, som du kan läsa mycket mer om inne på programmets hemsida. I dagsläget kan du köpa ett abonnemang på programvaran som kostar 10 euro per år. Det är också möjligt att köpa den senaste versionen till dig själv för en engångssumma, som just nu är p & aring; 12,66 euro. De nämnda priserna är utan moms.

Vår bedömning av demoversionen

Vi har gjort ett snabbtest av demoversionen. Här på DLC.dk testar vi ständigt en hel del ny mjukvara, som vi kan berätta för våra användare om här på hemsidan. Att installera MyKeyFinder är snabbt och enkelt, och vi upplevde inga problem under installationsprocessen.

Visuellt är programmets användargränssnitt upplagt på ett snyggt och tydligt sätt och vi tycker att programmet är väldigt lätt att använda. När vi öppnade programmet för första gången började det automatiskt skanna datorn. Programmet gav oss sedan en lång lista över alla produktnycklar och serienummer som hittats.

I vårt test såg det direkt ut som att programmet gjorde vad utvecklaren lovar att det kan. När vi öppnade MyKeyFinder för första gången började den automatiskt skanna hela vår dator efter produktnycklar. Sedan fick vi en lista över alla resultat som hittats och det gick att skriva ut dessa eller exportera dem till ett PDF-dokument.

Dock var demoversionen också lite irriterande ibland. Du kan inte använda MyKeyFinder om du inte anger ditt namn och e-post, och varje gång du stänger programmet kommer ett fönster upp som frågar om du vill köpa den fullständiga versionen. Naturligtvis är det rättvist nog att utvecklaren skulle vilja sälja den betalda versionen, men vi är faktiskt inte säkra på om det är en bra idé att köpa den fullständiga versionen för de flesta användare. Du kan läsa mer om detta i nästa avsnitt.

Är den fullständiga versionen värd pengarna?

Som redan nämnts längre upp på denna sida kan den fullständiga versionen av MyKeyFinder skanna efter Wi-Fi-koder och då har du även möjlighet att söka på en extern hårddisk efter produktnycklar.

Vi har inte testat den fullständiga versionen, men det är absolut inte vår bedömning att du ska köpa den fullständiga versionen om du saknar en Wi-Fi-kod. Du kan enkelt hitta dina Wi-Fi-koder i Windows utan att installera nya program. Du hittar koden för ditt trådlösa nätverk i kontrollpanelen i Windows. Om du saknar en Wi-Fi-kod kan du följa den här guiden på Microsofts webbplats.

Tyvärr vet vi inte om skanningsfunktionen för externa hårddiskar är värd pengarna då vi bara har testat demoversionen av MyKeyFinder. Om det är just denna funktionalitet du saknar så måste du givetvis köpa den fullständiga versionen, men innan du väljer att spendera pengar på MyKeyFinder rekommenderar vi alla att prova gratisversionen först, så att du bara kan få en känsla av vad programmet kan göra innan man väljer att lägga pengar på det.

Download MyKeyFinder 2022 (11.08)
Screenshots
Detaljerad information om MyKeyFinder
Typ:
Trialware


Producent:
Abelssoft

Inkom datum:
20-07-2022
Plattform:
Windows

Storlek:
28.4 Mb

Uppdaterad datum:
22-07-2022
0