Program » Apple » iPhone

Musical.ly last ned
5 0 5861  

Få Musical.ly gratis här, lära dig ny musik att kjenda, ha det roligt med at lipsynce till det och dela dina videoklipp med dina vänner.

En av de riktigt populära program är just nu Musical.ly. Med över 100 miljoner användare och en explosiv tillväxt sedan juni 2016 har det redan varit nästan lika framgångsrik som snapchat. Programmet har varit nummer ett på iOS Appstore i 20 länder.

Om du måste förklara bäst vad Musical.ly vill säga, det är ett program som du kan göra små filmer och lägga på din profil. Du kan lägga till bakgrundsmusik, eller så kan mima till den lilla musikstycke finns. Filmerna handlar om 4-15 sekunder, vilket upprepas. Måste man rent ut sagt, är det en blandning av snapchat och Instagram. Så en video som finns kvar på din profil att människor kan se och liknande och följa dig. Det är också möjligt att göra en duett med en annan Musical.ly användning.

Det är vanligtvis tonåringar som använder appen, men som med Pokémon Go, sprider det sig som en löpeld till andra åldersgrupper. Musical.ly ger dig en plats att hitta ny musik och dela dina videoklipp med dina vänner på alla sociala medier.

Ladda ner Musical.ly fri från Google Play här.

Ladda ner via Appstore nedan.

Download Musical.ly 4.15.1
Se Musical.ly på video :
Screenshots
Detaljerad information om Musical.ly
Typ:
Freeware


Producent:
musical.ly inc

Inkom datum:
04-11-2016
Plattform:
Android & iOS

Storlek:
151 Mb

Uppdaterad datum:
16-11-2016
0