Program » Tweaks » Verktyg

mobi Rise last ned
5 0 6215  

Ladda ner gratis Mobirise-program här och skapa dina egna webbplatser helt utan att kunna koda.

Har du någonsin drömt om att skapa din egen webbplats? Du kanske vill skapa en kampanjsida för en produkt, eller kanske du vill ha ett CV online på din egen webbplats. Allt detta kan webbplatsbyggaren Mobirise hjälpa dig.

Programmet gör att alla kan skapa sina egna webbplatser utan att kunna koda en enda rad. Programmet är gratis och kan laddas ner här.

Så här fungerar programmet

När du startar programmet ser du den automatiska hemsidan, som är det grundläggande temat. Därefter tar du helt enkelt bort de objekt du vill och lägger till de du vill ha. Du kan till exempel lägga till ett nytt block genom att klicka på den röda cirkeln i det nedre högra hörnet.

Om du klickar på den ser du en lång lista med olika typer av objekt som du kan lägga till. Så du väljer bara den du vill lägga till och sedan kan du ändra den du vill. Det du ser när du lägger till ett element är naturligtvis bara ett förslag och en standardversion av elementet. Därför kan du naturligtvis ersätta bilder med din egen och ändra all text, färg och plats för att matcha den webbplats du har i åtanke.

Vem är programmet för?

Mobirise är utvecklat med tanke på de icke-tekniska användarna. De som inte kan koda en webbplats från grunden och som därför kan dra stor nytta av ett program som detta som gör allt hårt arbete för dig. Naturligtvis betyder det inte att andra inte kan dra nytta. Programmet kan också användas av mer erfarna webbutvecklare och designers som föredrar ett visuellt uttryck att arbeta utifrån snarare än de många tecken och siffror som du hittar när du kodar.

Mobil friendly

En av de stora fördelarna med att använda Mobirise är att programmet automatiskt gör din webbplats kompatibel på alla plattformar. Alla webbplatser du skapar med Mobirise är mobilvänliga från början utan att behöva röra ett finger.

Premium Mobirise

Som nämnts är programmet gratis att ladda ner här. Med denna gratisutgåva får du en mängd spännande teman och element som du kan använda. Men det finns också en Premium-version av programmet som ger dig mycket fler funktioner och alternativ.

Bland annat får du tillgång till tusentals teman, som de du ser ovan, med artiklar, räknare, reglage, tidslinjer, flikar, funktioner, intros, gallerier och mycket mer.

Avancerade användare

Om du är en av dem som kan hitta kod, men som fortfarande tycker att Mobirise låter riktigt spännande, kan Premium-upplagan också vara mycket intressant för dig. Med den får du Code Editor ingår i köpet. Code Editor låter dig ändra koden på din webbplats direkt i programmet. Således kan du använda både den visuella dra-och-släpp-funktionen och kodfunktionen för att skapa din webbplats.

Tillgänglighet

Den version av Mobirise som du kan ladda ner här på webbplatsen är reserverad för Windows-användare. Emellertid har utvecklarna också skapat en utgåva för Mac-användare som innehåller alla samma element. Om du vill läsa mer om Mac-versionen och eventuellt ladda ner den kan du göra allt detta på utvecklarens webbplats.

Uppdateringar

Programmet växer ständigt i popularitet, varför utvecklarna också arbetar mycket hårt för att förse användare med alla verktyg de behöver. Därför uppdateras programmet också regelbundet med många nya teman och funktioner som du har fri tillgång till.

Slutsats

Mobirise är ett nytt och spännande programm för att skapa webbplatser. Programmet kräver inte att du kan koda, och du dra helt enkelt element runt som du vill. Således gör programmet allt hårt arbete åt dig och samtidigt sparar mycket tid och energi. Programmet innehåller många gratis teman och element som du fritt kan använda och modifiera efter behov. Det är helt gratis och kan laddas ner till Windows här på webbplatsen.

Download mobi Rise 4.0
Screenshots
Detaljerad information om mobi Rise
Typ:
Freeware


Producent:
Mobirise

Inkom datum:
01-11-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
5 Mb

0