Program » Företag » Ordbehandling

Microsoft Office Professional last ned
5 0 5813  

Investera i en livslång licens på Microsoft Office Professional 2016 och få alla program du behöver.

Observera att du måste köpa programmet eftersom det är den fullständiga versionen.

Här kan du få den fullständiga versionen av Microsoft Office-paketet. Om du verkligen är en hardcore Microsoft Office-användare som också klarar av databaser och professionella publikationer, så är det här du behöver.

Det är en investering för det liv du får och du kan alltid installera om paketet på en ny dator när det är dags att byta den gamla.

Med Microsoft Office Professional 2016 får du följande kompletta program:
Ord 2016
Excel 2016
PowerPoint 2016
OneNote 2016
Outlook 2016
Utgivare 2016
Åtkomst 2016


De flesta förstår gradvis de grundläggande paketen för ordbehandling, kalkylblad och presentation. I den här versionen av Microsoft Office har tillverkaren tagit steget vidare och utvecklat en onlinefunktion så att fler anställda kan arbeta i samma projekt var de än befinner sig i världen. Detta gäller för alla program, men det kräver att alla anställda har en licens att arbeta med för att få tillgång till online-filen.

Medan du redigerar i filerna kan den också kommuniceras via Skype, som är integrerad i programmet, så det känns som om du befinner dig i samma rum och sitter på samma dator. Effektiviteten är lika stor som alla arbetar på samma uppgift på varje dator och kommer inte bara med inmatning för en enda anställd som skriver in den.

På så sätt kan projekt slutföras snabbare och samtidigt kan det övervakas om allt går till höger och korrigeras omedelbart i stället för att upptäcka dem senare.

Förutom Hem och företag innehåller baspaketet Word, Excel, Powerpoint, OneNote och Outlook som innehåller Publisher-paketet för att skapa professionella publikationer, samt Access, en populär databasapplikation som används för att hålla reda på kundkatalogen.

Paketet levereras som en elektronisk programlicens och du får den i din inkorg ca. 10 minuter efter att du beställt det.

För att använda hela paketet, se till att datorn uppfyller följande systemkrav:

Systemkrav

Operativsystem som stöds : Windows 7 och Windows 8, Windows 8.1 + Windows Server 2008 och Windows Server 2012 (kan inte installeras på Windows XP och Windows Vista), Windows 10

- Processor: 1 GHz (båda 32-bitars g 64-bitars)

- 1 GB RAM-minne

- 3 GB ledigt hårddiskutrymme

- Skärmupplösning på 1366 x 768

Download Microsoft Office Professional
Se Microsoft Office Professional på video :
Screenshots
Detaljerad information om Microsoft Office Professional
Typ:
Demo


Producent:
Microsoft

Inkom datum:
26-11-2015
Plattform:
Windows 7, 8, 8.1, Server 2008, Server 2012 & Windows 10

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
15-02-2019
0