Program » Datasäkerhet » Antivirus

McAfee Stinger (32-bit) last ned
4 0 5264  

Om du har ett virusskydd som inte botar din dators problem, testa då gratis versionen av McAfee Stinger 32-bit (version till 64-bitars system hittar du här).

Både Windows och Mac har idag en inbyggd säkerhet out of the box. Men det finns flera lösningar som kan vara värda att titta på, framförallt till Windows, som i skrivande stund fortfarande är det operativsystem som har flest attacker. McAfee Stinger är inte ett komplett paket, utan snarare ett komplement till ett befintligt skydd för att söka igenom diskar och mappar.

Testet började mycket positivt då vi insåg att man inte behövde installera produkten, utan det räcker med att ladda ner filen och exempelvis lägga den på skrivbordet så är det klart. Vi använde oss av en dator med Windows 7 64-bit. McAfee Stinger säger på inget sätt att det kan lösa alla virusproblem men det är ett gratis och bra komplement.

McAfee Stinger kan rekommenderas till dig som redan har ett skydd men behöver ett extra virusskydd, exempelvis för att kunna söka igenom diskar eller usbminnen.

Download McAfee Stinger (32-bit) 12.1.0.847
Screenshots
Detaljerad information om McAfee Stinger (32-bit)
Typ:
Freeware


Producent:
McAfee

Inkom datum:
26-02-2014
Plattform:
Windows

Storlek:
10.1 Mb

Uppdaterad datum:
19-06-2014
0