Program » Datasäkerhet » Anti-Spyware

Malwarebytes (Svenska) last ned
4 0 3931  

Ladda ner en gratis test av det utmärkta Malwarebytes säkerhetsprogrammet här.

När du laddar ner Malwarebytes här har du en 14-dagars gratis provversion där du kan dra nytta av alla funktioner och se om det här säkerhetsprogrammet är för dig. Det kan vara svårt att hitta ett säkerhetsprogram som passar dina behov. Men Malwarebytes är definitivt värda ett andra utseende, eftersom programmet är mycket konkurrenskraftigt med liknande säkerhetsprogram.

Ett säkerhetsprogram är också viktigt för en dator, oavsett om det är en arbetsdator eller en fritidsdator. Om du inte har ett tillräckligt säkerhetsprogram, kommer din känsliga information i riskzonen att missbrukas. Hantering av skadlig kod kan komma från alla möjliga källor, men främst via Internet. Du kan alltid vidta vissa försiktighetsåtgärder mot att hota skadlig kod, men oavsett hur försiktig du är kan du alltid smittas. Men det finns inget att frukta om du har ett program lika solid som Malwarebytes, eftersom det här programmet varnar dig om du är under attack.

Skanningsalternativ

Den mest grundläggande funktionen hos alla säkerhetsprogram är skanningsfunktionen. När du skannar din dator är det ditt säkerhetsprograms uppgift att fånga hotande skadlig kod. Malwarebytes-skanningsprocessen är överraskande djupgående och är också relativt snabb.

Som det ses ovan tar det några sekunder för Malwarebytes att skanna flera tusen filer. En fullständig skanning kan ta lite tid, men det är bara på grund av programmets grundlighet. Om du inte har tillräckligt med tid, kan du alltid välja olika lägen för skanning, vilket kan vara lite snabbare.

Den mest djupgående av skanningarna är hotscanning , och det kan ta lite tid. Men samtidigt kan du vara säker på att programmet fångar möjliga hot som du kan ha. Den anpassade skanningen är mer specifik och med den här skanningen har du möjlighet att välja specifika destinationer på din dator som du vill söka efter hot. Det sista Skanningsalternativet är Hyperscanning, det påminner om alternativa säkerhetsprogram "snabbsökning" och skannar i princip din dator snabbare. Den här skanningen bör övervägas för en övergripande skanning, och det rekommenderas alltid att starta en trussökning som den första.

Som tidigare nämnts kan skanning av hot ta lång tid, beroende på hur många filer du har på din dator. Men lyckligtvis är det möjligt att schemalägga när datorns dator startar en hotningsskanning.

Det är till exempel, du kan välja Malwarebytes för att starta en trussökning innan du går upp, så när du vaknar är din dator ren för allvarliga malwarehot.

Karantän

Om Malwarebytes hittar hot på datorn kommer de att placeras i Karantän där de inte längre utgör några hot.

Här hittar du namnet på den hotande filen, liksom det datum det fångades och Karantän. Dessutom kan du se hur exakt den hotande filen finns i ditt system, liksom vilken typ av skadlig kod som tagits.

Inköps~~POS=TRUNC Version

Det är precis som en provversion av 14 dagar av Malwarebytes, som du kan ladda ner här hos oss. De 14 dagarna är enligt vår mening tillräcklig tid för att bestämma om det är ett säkerhetsprogram som uppfyller dina behov.

När din försök är över måste du köpa en fullständig licens för programmet. Du hittar en inköpslänk längst upp i översynen och efter noggrann granskning av programmet måste vi dra Slutsatsen att priset är i en billig slut, med hänsyn till hur många grundliga funktioner du får med priset.

Varianter och tillgänglighet

Det är Windows-versionen av Malwarebytes, som du kan hämta härifrån. Men Malwarebytes är också tillgänglig för Mac, Android och iOS, som du kan ladda ner med den här länken. Det är dock endast möjligt att ladda ner en provperiod för Windows-versionen.

Om du köper Malwarebytes Premium hemma får du även licenser för 10 enheter. Det vill säga, du kan ladda ner programmet till din station & aelidin dator, din bärbara dator, din smartphone och till och med din surfplatta - alltid med optimal säkerhet vid handen. Alla ovanstående systemvarianter är utvecklade på svenska, så det borde inte finnas någon förvirring om du inte är den skarpaste på engelska.

Uppdateringar

Några av de saker som är mest viktiga med ett säkerhetsprogram är Uppdateringar. Om ett säkerhetsprogram inte uppdateras kan du kanske inte fånga de senaste hoten. Tyvärr utvecklas nya hot hela tiden och det är viktigt att din säkerhetsprogramutvecklare är redo för dem. Lyckligtvis uppdateras Malwarebytes ofta och kommer alltid att kunna fånga de senaste hoten.

Det är möjligt att välja Malwarebytes för att hålla sig uppdaterad så att du inte gör någonting manuellt. Vi rekommenderar alltid att du har den här funktionen aktiverad så att du inte riskerar att sitta med ett icke-funktionellt säkerhetsprogram. Det är också lugnande att veta att om du köper en fullständig licens för programmet är du framtidsskyddad mot nya hot.

Slutsats

Malwarebytes är ett utmärkt säkerhetsprogram som erbjuder konkurrens till alternativen. Med Malwarebytes får du optimal säkerhet samtidigt som du är en erfaren utvecklare som har en passion för att skydda sina operativsystem, oavsett om det är Mac, Windows, IOS eller Android.

Alla datorer måste ha ett funktionellt säkerhetsprogram, och med Malwarebytes får du exakt vad du behöver. Programmet är snabbt att starta, skanna och ta bort hot. Dessutom är designen enkel, men extremt funktionell. Funktioner, knappar och övergripande användarvänlighet ska inte klagas, eftersom du hittar allt precis där du förväntar dig. Färgerna är också välvalda, vilket resulterar i ett program som ser attraktivt ut på de flesta datorer.

Download Malwarebytes (Svenska) 3.0

Note:

Kan ta bort Qv06.com

Screenshots
Detaljerad information om Malwarebytes (Svenska)
Typ:
Trialware


Producent:
Malwarebytes Corporation

Inkom datum:
08-09-2012
Plattform:
Windows, Mac OS, iOS, Android

Storlek:
55.7 Mb

Uppdaterad datum:
11-09-2018
0