Program » Internet » Browsers

Lunascape last ned
3 0 5191  

Less på att webbsidor ser olika ut i olika webbläsare? Lunescape, som kan downloadas gratis, stödjer både Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome.

Olika webbläsare tolkar webbsidor olika. Det kan se fult ut, fungera dåligt och ibland kan sidan inte visas alls. Några skriver sina sidor till Internet Explorer, andra föredrar Google Chrome eller Mozilla Firefox. Lunascape till Windows försöker lösa detta problem åt oss.

I Lunascape ingår även en del funktioner som är värda att nämna (mouse gestures, skins och ett snyggt gränssnitt), men den viktiga funktionen är den så kallade triple-engine. Det är denna funktion som gör att man kan visa sidor från alla dessa webbläsare på samma gång. Man kan även ställa in så att en flik motsvarar Firefox, en Internet Explorer osv. Detta är smart. Men, om man använder exempelvis Gecko från Firefox, så motsvarar det egentligen en äldre version av av Firefox. Detta är ett stort problem med tanke på säkerhet och funktionalitet. Och tyvärr stjälper det lite av hela iden med programmet.

Sammantaget är Lunescape ett bra program men kunde vara riktigt bra om det bara var uppdaterat med de allra senaste webbläsarna.

Download Lunascape 6.8.10
Screenshots
Detaljerad information om Lunascape
Typ:
Freeware


Producent:
Lunascape

Inkom datum:
21-11-2013
Plattform:
Windows

Storlek:
16.4 Mb

Uppdaterad datum:
28-04-2014
0