Program » Internet » E-postklienter

Kerio Connect last ned
4 0 5438  

Om du saknar en bra e-postklient för ditt företag kan du ladda ner en provversion av Kerio Connect, som är gjord speciellt för små och medelstora företag.

Programmet erbjuder ett brett utbud av funktioner för att hjälpa dig i din dagliga verksamhet. Några av dessa funktioner är att programuppdateringar över plattformar samt att flera användare kan kopplas till samma konto. Således påminner programmet mycket om Outlook och Exchange. Samtidigt hittar du också en kalender, kontaktlista, uppgiftslista och ett inbyggt chattprogram. Du kan även använda både en app och en webmail om du är på språng.

Programmet har många av de funktioner som du förväntar dig av en e-postklient. Men detta program fokuserar på att förbättra kommunikationen i ett företag och man måste säga att det finns en stor sannolikhet att det kommer att göra det. Det kan diskuteras om det faktiskt är bättre än de andra alternativen, som Microsoft Exchange, men både gränssnittet och de många funktionerna bör göra skillnad, eftersom designen är väldigt snäll och enkel. Således kan det här programmet enkelt rekommenderas för små och medelstora företag, eftersom det täcker alla grundläggande behov som kan krävas.

När du laddar ned en nedladdning kommer du att riktas till tillverkarens sida, där du måste anmäla dig till en försök.

Du kan prova en demo först om du trycker här.

Download Kerio Connect 8.3.1
Screenshots
Detaljerad information om Kerio Connect
Typ:
Demo


Producent:
Kerio Technologies Inc.

Inkom datum:
28-07-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
195.4 Mb

Uppdaterad datum:
21-03-2017
0