Program » Tweaks » Verktyg

IObit Software Updater last ned
5 0 6181  

Uppdatera all din programvara snabbt och enkelt med IObit Software Updater. Du kan ladda ner programmet här gratis.

Alla program och programvara som du laddar ner uppdateras vanligtvis av utvecklarna över tid. Nya funktioner och programförbättringar läggs till som en uppdatering så att du inte behöver ladda ner programmet igen. Ofta händer dock dessa uppdateringar inte automatiskt, och om de gör det är det ofta i irriterande tillfällen när du hellre vill använda programmet.

Därför är det en bra idé att använda IObit Software Updater, som är ett program som samlar alla dina programuppdateringar någonstans.

Hur man använder programmet

När programvaruuppdateringen har installerats ser du en översikt över programvaran du har installerat på din dator. Överst finns de program som behöver en uppdatering, medan nedan ser du en översikt över uppdaterade program och när deras senaste uppdatering ägde rum. Du klickar bara på uppdatering i det övre högra hörnet, och alla program som har en uppdatering tillgängliga kommer att uppdateras samtidigt. På så sätt hanterar du alla dina uppdateringar på en gång så att du inte behöver spendera onödig tid på det senare. Naturligtvis kan du också uppdatera enskilda program genom att klicka på uppdateringsknappen bredvid varje program.

Ladda ner mycket programvara

Förutom att vara hem för dina programuppdateringar är Software Updater också ett utmärkt program för att hitta ny programvara. Om du klickar på knappen Rekommendation får du en lång lista över program och programvara som du inte har installerat på din dator, men som IObit rekommenderar att du kan ladda ner om du behöver den här typen av program.

Denna programvaradatabas är också uppdelad i kategorier, så du kan till exempel titta på alla säkerhetsprogram som IObit rekommenderar. Det är inte bara IObit egna program som rekommenderas, så du kan ta en titt utan att tänka på att du drivs för att installera programvara från utvecklarna. Dessutom är IObit's algoritm också så smart att du i genomsnitt laddar ner programvara 10% snabbare genom deras program än vad du normalt gör på Internet.

Support och inställningar

Programmet är oerhört väl utvecklat och enkelt att använda. Det är tydligt och alla kan se programmets möjligheter ganska snabbt. Men om problem skulle uppstå eller det finns frågor som du inte känner att kommer att besvaras, kan du naturligtvis få stöd.

Klicka på knappen i det övre vänstra hörnet, bland annat ger möjlighet att läsa mer om utvecklarna, få supporthjälp och naturligtvis ändra programinställningarna - inklusive språk.

Slutsats

Software Updater från IObit är ett smart litet program som samlar alla dina uppdateringar någonstans. Du får en fullständig översikt över vilka program på din dator som redan har den senaste uppdateringen installerad och vilka som behöver en uppdatering. Klicka bara på uppdatera så kommer programmet att göra resten åt dig. Det är snabbt och enkelt och inte minst gratis att ladda ner här på webbplatsen. Dessutom kan du ta en titt i programmets programdatabas där du kan ladda ner programvara från många olika utvecklare som rekommenderas av IObit. All denna programvara kan du ladda ner gratis och till och med 10% snabbare än vanligt på grund av IObits egen algoritm.

Download IObit Software Updater 2.0.1
Screenshots
Detaljerad information om IObit Software Updater
Typ:
Freeware


Producent:
IObit

Inkom datum:
09-08-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
11.1 MB Mb

0