Program » Datasäkerhet » Anti-Spyware

IObit Malware Fighter Free last ned
5 0 4511  

Här kan du ladda ner gratis IObit Malware Fighter Free, ett avancerat program för skadlig programvara och spionprogram som tar bort de djupaste infektionerna och skyddar din dator från olika potentiella spionprogram, adware, trojaner, keyloggers, sökrobotar, maskar och hackare.

Med IObit Malware Fighter Free kan du säkra din dator perfekt. Programmet kan laddas ner gratis här på webbplatsen och det installeras snabbt så att du kan skanna din dator direkt.

Skräddarsy din skanning

Såsom ses ovan kan programmet utföra en fullständig genomsökning där alla datorens krokar och krokar skannas för att säkerställa fullständig säkerhet. Efter det kommer programmet dock att hålla dig säker på vägen, så du kanske inte behöver göra en fullständig skanning varje gång du är osäker på ett specifikt område på din dator.

Därför kan du i Malware Fighter också utföra en mängd olika skanningar. Det finns den smarta skanningen, som lokaliserar de kritiska avsnitten på din dator själv och sedan skannar dem medan du gör hela skanningen för att skanna allt på din dator. Sist men inte minst finns det också den anpassade skanningen där du bestämmer vad som skannas själv. Detta gör att du snabbt och enkelt kan skanna en segmenterad del av din dator.

Det fullständiga skyddet

IObit Malware Fighter Free upptäcker och upptäcker de djupaste infektioner och skyddar din dator från olika möjliga spionprogram, trojaner, adware, keyloggers, bots, maskar och kapare. Detta ger dig fullständigt skydd och behöver inte investera i ytterligare program för specifika ändamål. Malware Fighter gör allt för dig.

Ease

Program som hanterar anti-malware och virusskydd kan ofta vara komplicerade för vanliga människor att förstå. Detta är exakt varför IObit också har fokuserat på att göra det enkelt att förstå och förstå för alla som använder Malware Fighter. Programmet installerar sig själv på svenska så att du inte behöver ta tag i ordboken när du använder den. Dessutom är användargränssnittet otroligt enkelt att navigera. Du börjar på startskärmen där du tydligt får höra om din dator är säker eller i riskzonen. Dessutom hittar du olika menyer på vänster sida där du kan få information om din dators säkerhet samt vidta åtgärder som garanterar dig.

Få hela översikten

Så de olika menyerna gör det enkelt att få en fullständig översikt över din dators säkerhet. Menyn Security Guard ger dig en överblick över statusen för säkerhetsprogrammet samt de funktioner som är aktiverade.

Du har fullständig kontroll över var du är skyddad, men det finns alltid mer att göra. Du kan aldrig vara för säker, varför du också hittar en lista med funktioner du kan lägga till i Action Center-menyn för att göra din dator ännu säkrare.

Här hittar du till exempel drivrutinsuppdatering, säkerhetskopieringsprogram och diskoptimering, allt utvecklat av IObit för att arbeta med Malware Fighter.

Pro-versionen

Som det också ses i menyn Security Guard finns det ett antal funktioner som inte är tillgängliga med den gratis versionen av programmet. Dessa kan dock användas om du köper Pro-versionen av Malware Fighter. Funktioner inkluderar Camera Guard, USB Disk Guard, Anti-ransomware Engine och Bitdefender Engine. Du kan läsa mycket mer om IObit Malware Fighter PRO genom att klicka här.

Alternativa skyddsprogram

Om du letar efter säkerhetsprogram och vill se marknaden kan du hitta den fullständiga översikten över alla säkerhetsprogram som vi erbjuder här på webbplatsen. Du klickar här för att komma till sidan Säkerhetsprogram. Där kan du hitta program som och PureVPN, som båda kan skydda din dator.

Slutsats

Iobit Malware Fighter Free är ett utmärkt program för att skydda din dator. Det är på svenska och gratis, så du behöver inte spendera mycket pengar efter det. Du kan dock välja att uppgradera till Pro-utgåvan om du vill använda funktionerna som är låsta i gratisutgåvan. Programmet kan skanna din dator på tre olika sätt, vilket håller dig ständigt uppdaterad om din dators säkerhetsstatus, samtidigt som du laddar ner ett antal ytterligare skyddsfunktioner i handlingsmenyn som kan ge dig ännu bättre säkerhet.

Download IObit Malware Fighter Free 6.0.2
Se IObit Malware Fighter Free på video :
Screenshots
Detaljerad information om IObit Malware Fighter Free
Typ:
Freeware


Producent:
IObit

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Win10/Win8/Win7/Vista/XP

Storlek:
110 Mb

Uppdaterad datum:
17-01-2020
0