Program » Apple » Mac

Intego Mac Internet Security last ned
5 0 5490  

Intego Internet Security är en kraftfull applikation som erbjuder effektivt tvådelat skydd, så du behöver inte oroa dig för faror för din Mac. Du kan ladda ner en gratis test av programmet här på sidan.

Intego Internet Security erbjuder två delar, var och en skyddar olika delar av din Macs säkerhet. Den första delen heter VirusBarrier och är en mycket bra skärm mot virus, skadlig kod och spionprogram. Hur programmet skyddar din dator är genom att skanna alla filer som körs eller att du öppnar. Det mesta av denna del går helt automatiskt i bakgrunden medan du gör andra saker. Samtidigt uppdaterar programmet automatiskt sin databas.

Den andra delen av programmet heter Netbarrier och är ett effektivt skyddssystem för internetanvändning, vilket skyddar din Mac från skadliga phishing-sidor, samt sidor som vill ha tillgång till din personliga information, men även hackare och andra objudna gäster på din dator. Samtidigt ska nätverket du använder också skannas mot hot.

Programmet fäster stor vikt vid att en Mac inte är så säker som många tror, ​​och det är därför du borde prova detta program eftersom det verkligen gör din Mac säkrare.

Download Intego Mac Internet Security X8
Screenshots
Detaljerad information om Intego Mac Internet Security
Typ:
Trialware


Producent:
Intego

Inkom datum:
19-09-2014
Plattform:
Mac OS

Storlek:
50.8 Mb

Uppdaterad datum:
02-10-2014
0