Program » Multimedia » Video och musik

Icecream Screen Recorder (engelska) last ned
4 0 6242  

Ladda ner Icecream Screen Recorder gratis här

Icecream Screen Recorder är ett enkelt och lättanvänt program som låter dig spela in sin datorskärm. Som en bonus för enkel användning har programmet till och med översatts till svenska, vilket gör det enkelt att navigera i de många spännande funktionerna.

Alla funktioner är lättillgängliga och enkla att hitta i. Nedan kommer vi att utforska konfigurationsfunktionerna för varje funktion och titta på format som erbjuds av detta lätta program. Det finns några funktioner som kräver att du erbjuder Pro-versionen av programmet.

Många funktioner i programmet

Som nämnts kan Icecream Screen Recorder spela in videofrekvenser på ens skärm. Det är möjligt att spela in hela skärmen eller välja ett anpassat område där du vill spela in vad som händer.

Det är lätt att välja områden där du vill spela in, och efter valet är det också lätt att justera i inspelningsfältet. Icecream Screen Recorder har också en skärmdumpfunktion som, som namnet antyder, nämligen tar en bild av sin skärm. Här är det också möjligt att välja hela skärmen eller ett anpassat område. Driftstopp för spelinspelning är en extraordinär funktion som vi inte har sett tidigare i liknande program.

Spelinspelningsläge är en lättanvänd funktion som finns på framsidan av programmet. När du trycker på den här funktionen försöker programmet att hitta ditt spel själv om du har ett öppet. Det är också möjligt att ändra hur hög FPS ( ramar per sekund) och kvalitet som programmet ska spela in. (H264). Det senare formatet är reserverat för inköpsversionen av programmet.

Anpassade inställningar

I inställningarna för Icecream Screen Recorders finns det gott om möjligheter att justera och justera efter behov. Det är bland annat det är möjligt att ändra formatet där skärmdumpar och videoinspelningar måste sparas.

Dessutom är det möjligt att välja hur mycket din videoinspelning måste fylla, så att du inte hamnar överfylld på hårddisken. När du spelar in din skärm kan du spela in din webbkamera och mikrofon, vilket gör det enkelt att skapa självstudievideo eller lägga till direkta kommentarer till det du spelar in. Det finns också mer specifika inställningar som att justera genvägstangenter och lägga till ett eget vattenstämpel.

Är det helt gratis?

Icecream Screen Recorder är utan tvekan ett mycket användbart program för alla som vill spela in vad de gör på sin skärm. Programmet är i princip gratis att använda, men det finns tyvärr vissa begränsningar. Det är bland annat det är inte möjligt att spela in mer än 5 minuter åt gången. Dessutom är det enda tillgängliga videoformatet WEBM och det enda videokodeket, VP8. Den kostnadsfria utgåvan kommer också med ett vanligt vattenmärke och det är inte möjligt att lägga till ett anpassat.

Om du vill ha programmets fulla potential kostar den fulla versionen av programmet 200 DKK, vilket är en engångsavgift. Med det sagt finns det fortfarande möjlighet att använda sig av den kostnadsfria versionen av programmet, vilket är perfekt användbart om du inte har mycket krav på skärminspelning.

Design och användarvänlighet

Icecream Screen Recorder använder främst ett övergripande gränssnitt, som stöds av flikar där du hittar de många funktionerna och inställningarna. Denna design är enkel men samtidigt otroligt enkel att hitta runt i. Det finns inga funktioner som passerar en, eftersom de alla är lätta att hitta.

Det är också enkelt att justera och justera de många funktionerna och inställningarna. Till exempel om Om du vill spela in ett anpassat område på skärmen kan du enkelt välja området och sedan får du en enkel men användbar baslinje, som visar den mest relevanta informationen, till exempel om programmet spelar in ditt ljud. I grund och botten har Icecream Screen Recorder en enkel design som gör användarvänlighet högst upp.

Slutsats

Icecream Screen Recorder är en utmärkt programvara för dig som vill spela in och dela bilder ochvideor av ens skärm. Oavsett om du är tekniskt erfaren eller inte, är programmet och dess funktioner lätt att röra med. Icecream Screen Recorder hittar även din webbkamera och mikrofon, så när du öppnar programmet för första gången är du faktiskt redo att spela in direkt.

Programmet översätts till och med till svenska, och det är inte en dålig översättning. Tyvärr har det blivit en trend för nyare program att göra dåliga översättningar för att markera deras programvara som flerspråkig, men tyvärr resulterar det ofta i så kallade dåliga stavfel, men detta är inte fallet med Icecream Screen Recorder. Den kostnadsfria versionen av programvaran är tillräckligt användbar i sig, men tyvärr finns det många funktioner som inte kan åtnjutas innan du köper hela versionen. Sammantaget får Icecream Screen Recorder en varm rekommendation från oss.

Download Icecream Screen Recorder (engelska) 6.16
Screenshots
Detaljerad information om Icecream Screen Recorder (engelska)
Typ:
Freeware


Producent:
Icecream Apps

Inkom datum:
29-04-2020
Plattform:
Windows, Mac OS, Android

Storlek:
52.4 Mb

Uppdaterad datum:
06-05-2020
0