Program » Underhållning » Hobby och Fritid

Icecream Ebook Reader last ned
5 0 6257  

Ladda ner Icecream Ebook Reader (svenska) gratis här

Älskar du att läsa? Det är både hälsosamt för hjärnan och själen, och det är ett av de beroende som vi människor har som bara gör gott och inte skadar. Här i Danmark är vi ganska bra på att läsa mycket, men det finns utrymme för förbättringar. Vad kan vi göra?

En sak är att göra det lättare och mer bekvämt att läsa, särskilt om du har en hektisk och hektisk dag. Då är e-böcker förmodligen svaret. Och här kan Icecream Ebook Reader hjälpa dig på vägen.

Läs böcker lätt när du är på språng

Varför är e-böcker smarta? Eftersom det bara kräver att du har en dator med dig. En dator väger mindre och tar upp mindre än fem böcker när du åker på semester. Och sedan finns det andra faktorer som att böckerna inte blir utslitna eller klamma från kaffe efter mycket användning.

Med Icecream Ebook Reader får du en mjukvara som kan öppna e-böcker och sortera dem i ett fint bibliotek, så att du alltid har dina favoritlitterära verk till hands.

Elegant och funktionell design

Icecream Ebook Reader byggs enkelt och elegant. Programmet måste kunna göra två saker: ordna dina böcker och ge dig ett bra gränssnitt att läsa dem på. Och här levereras det också.

När programmet startar drar du bara din önskade fil till programmet och den öppnar omedelbart "boken" för dig. Överst har du "biblioteket" -knappen, där du kan få en översikt över alla böcker du har läst, och här kan du också öppna dem igen.

Är Pro en bra idé?

Icecream Ebook Reader kategoriseras som en bit Freemium-programvara. Det vill säga att programmet är i princip gratis, men om du inte betalar för det är funktionerna begränsade och vissa funktioner är inte tillgängliga.

Med Pro får du möjlighet att helskärma, kopiera text, ta anteckningar och skapa kategorier i ditt bibliotek.

Pro kostar en engångsbetalning på $ 19,95 och ger dig två livslicenser.

Mer från Icecream

Icecream gör användbar och effektiv programvara för de flesta saker. Här kan till exempel Icecream PDF Converter rekommenderas, vilket låter dig konvertera till och från PDF-formatet. Om du vill läsa mer om eller ladda ner Icecream PDF Converter kan det göras gratis här.

Slutsats

Om böcker är bara för dig och du vill ha ett mer bekvämt sätt att läsa när du reser eller är på språng, har Icecream Ebook Reader de verktyg och alternativ du letar efter. Det kan bara rekommenderas starkt.

Download Icecream Ebook Reader 5.21
Screenshots
Detaljerad information om Icecream Ebook Reader
Typ:
Demo


Producent:
Icecream Apps

Inkom datum:
22-07-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
28.3 Mb

0