Program » Internet » Intigritetsskydd

HttpWatch last ned
4 0 5625  

Få en översikt över vilken httpt-trafik din internetanvändning börjar. Ladda ner HttpWatch gratis här.

Alla webbapplikationer gör omfattande användning av HTTP-protokollet (eller HTTPS för säkra webbplatser). Även enkla webbsidor kräver användning av flera HTTP-förfrågningar för att hämta HTML, grafik och javascript. Möjligheten att se HTTP-interaktionen mellan webbläsaren och webbplatsen är avgörande för dessa områden i förhållande till webbutveckling. Du kan därför se det med HttpWatch.

HttpWatch integreras med Internet Explorer och Firefox-webbläsare för att visa exakt vilken HTTP-trafik som utlöses när du öppnar en webbsida. Om du öppnar en webbplats som använder en säker HTTPS-anslutning, visar HttpWatch automatiskt den dekrypterade formen av nätverkstrafik.

Konventionella nätverksövervakningsverktyg visar bara en låg nivå av data som används av nätverket. Däremot har HttpWatch optimerats för visning av HTTP-trafik och låter dig snabbt se värdena på cookies, söksträngar och mer.

HttpWatch stöder också icke-interaktiv granskning av HTTP-data. När loggfiler sparas sparas en komplett lista över HTTP-trafik i en kompakt fil.

Download HttpWatch 9.4
Screenshots
Detaljerad information om HttpWatch
Typ:
Freeware


Producent:
Simtec Limited

Inkom datum:
16-12-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1

Storlek:
25 Mb

0