Program » Datasäkerhet » VPN

hide.me VPN last ned
5 0 6200  

Ladda ner gratis hide.me VPN här och öka säkerheten när du surfar på webben.

Med ett virtuellt privat nätverk (VPN) kan du säkert och privat surfa på webben utan att lämna spår som andra kan fånga upp.

hide.me VPN är en av de mest populära VPN-leverantörerna i världen med miljoner nedladdningar, och den fokuserar på att ge dig optimal säkerhet samtidigt som du fortfarande bibehåller din surfhastighet. Därför är hide.me VPN också världens snabbaste VPN.

Bestäm din egen plats

När du använder ett VPN ändrar du den geografiska plats som din dator ligger till. Därför kan din IP-adress inte spåras. Vissa VPN-leverantörer är mycket enkla med sina Alternativ, där du helt enkelt kan slå på och stänga av VPN-funktionen, men kan inte bestämma vilken plats din virtuella maskin ska ha.

Lyckligtvis låter hide.me VPN dig själv bestämma vilket land du vill placera i. Detta ger dig ett brett utbud av Alternativ, eftersom du kan få åtkomst till sidor och innehåll som annars bara är tillgängliga inom specifika områden.

Tillgång till fler filmer och serier

Till exempel är en av sidorna som visar innehållet beroende på din geografiska plats Netflix. Film- och seriesidan har ett helt annat urval i USA, till exempel jämfört med det urval vi ser på sidan här i Danmark. Således, om du ställer in hide.me VPN så att du placerar dig i USA, kan du komma åt det mycket större amerikanska Netflix-biblioteket. Detta är en av de största orsakerna till den ökade populariteten för VPN-leverantörer under de senaste åren.

Hide.me VPN Pro

Som du också såg ovan kan du själv bestämma din plats bland ett antal nationer. Men flera av nationerna är låsta eftersom dessa endast erbjuds i Pro-utgåvan av programmet. Men du har fortfarande många Alternativ och kan fortfarande använda USA i gratisutgåvan, bland annat.

Dödsbrytaren

En funktion som är särskilt fördelaktig för hide.me VPN är Kill-omkopplaren. Det är en smart funktion som ser till att du alltid är säker när du går online.

Hur Kill-switch fungerar är att så snart hide.me VPN är på kontrollerar Kill-switch din åtkomst till Internet. Detta bör förstås att om Kill-omkopplaren upptäcker att hide.me VPN inte fungerar optimalt och inte ger den bästa säkerheten, kopplar Kill-omkopplaren dig automatiskt från Internet. Därför är du inte plötsligt i en situation där du inte är säkrad online.

Inga loggar

Många VPN-leverantörer lagrar loggar över dina onlineaktiviteter så att om polisen eller andra vill se dina aktiviteter kan detta. Detta döljer emellertid inte.me. Inga loggar lagras och därför är du helt säker på att ingen kan spåra dig.

Tillgänglighet

På grund av programmets stora popularitet har utvecklarna bakom ständigt kunnat förbättra och vidareutveckla det. Detta kommer inte bara att vara tillgängligt för Windows, som du kan ladda ner här. Du kan också ladda ner hide.me VPN för både Mac och Linux såväl som för iPhone, iPads och Android. Du kan läsa mycket mer om detta på hide.mes webbplats , där du också kan ladda ner programmet om du inte behöver använda Windows-versionen, som du kan ladda ner gratis här på webbplatsen.

Alternativ

Det finns många VPN-leverantörer på marknaden och flera av dem erbjuder vissa olika funktioner och funktioner. Därför är det en bra idé att titta på några delar innan du bestämmer vilket program som bäst uppfyller dina krav och behov. Du kan hitta hela listan över VPN-leverantörer genom att följa den här länken . Där hittar du PureVPN oche = "font-weight: 400;"> NordVPN , båda mycket populära VPN-leverantörer, som också erbjuder många Alternativ.

Slutsats

hide.me VPN är en av världens mest populära VPN-leverantörer och av goda skäl. Det är världens snabbaste VPN och erbjuder dig även säkerhet i världsklass. Du bestämmer din plats från listan över nationer, medan Kill-omkopplaren säkerställer att du inte surfar oskyddad så länge programmet är på. Programmet lagrar inga loggar över dina aktiviteter, varför hide.me VPN säkrar dig också mycket bättre än många av de konkurrenter som sparar loggar.

Download hide.me VPN
Screenshots
Detaljerad information om hide.me VPN
Typ:
Freeware


Producent:
hide.me

Inkom datum:
30-09-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
5.74MB Mb

0