Program » Internet » Intigritetsskydd

Hiddentoolbox last ned
4 0 5761  

Få din integritet tillbaka med Hiddentoolbox. Ladda ner det gratis här.

Med Hiddentoolbox kan du göra dina filer osynliga för andra än dig själv. Även programmet hiddentoolbox är osynligt. Du kan surfa på nätet utan att lämna några spår alls, så att du kan surfa på samma kasta du vill ha på olika sidor utan att känna dig övervakad eller rädd att någon kommer att se vad du har tittat på senare om de lånar din dator vid en senare tidpunkt..

Det finns en inbyggd funktion som garanterar att du kan ta bort filer och avinstallera program via en annan enhet och samtidigt finns det också en funktion som stänger program och filer ner om du inte sitter vid datorn.

Du kan skapa video och ljudspellistor och den inbyggda mediespelaren stöder många av de mest populära filtyperna som: mpg, mp4, wmv, avi, divx, 3gp och flash med mer. Dessutom kan du lägga bokmärken i videoklipp så att du snabbt kan hitta din favoritdel av videon.

Dessutom finns det en arrangör i programmet som kan organisera dina filer och se till att du hittar dem igen snabbt med den smarta inbyggda sökmotorn.

Download Hiddentoolbox 2015
Screenshots
Detaljerad information om Hiddentoolbox
Typ:
Shareware


Producent:
Hiddentoolbox

Inkom datum:
26-06-2015
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
15-02-2019
0